5 VAFLER DU KAN SPISE TIL frokost, lunsj, middag, kvelds + dessert

Reklame 25. august 2020 |

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Tror aldri jeg har vært så nervøs uten grunn før 😉 For å gjeste God Morgen Norge var ingenting å grue seg til. Det var rett og slett bare veldig hyggelig og veldig moro!

TV 2 har lagd en liten nettsak av besøket mitt, hvor du både kan se det ene innslaget + får oppskriftene jeg lagde på TV. Du finner saken HER

Mest oppmerksomhet fikk ikke overraskende vaflene jeg lagde til barnas matpakker. Og nå tenkte jeg å dele en liten hemmelighet med dere. Når jeg først begynte på boka  DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK, så var planen å ha et eget kapittel med godsaker du kan lage i et vaffeljern!

Men etterhvert som boka ble fylt opp med oppskrifter måtte jeg etterhvert prioritere! Boka har derfor to av mine favoritt vafler i seg, så får jeg spare denne ideen til en annen bok 😉

For jo, det er jo så utrolig mye digg du kan bruke vaffeljernet til! Og i dag tenkte jeg å dele 5 forskjellige vaffeloppskrifter med deg. En som passer til frokost, en til lunsj, en til middag, en til kvelds, og en til dessert!

FROKOST 

Her velger jeg å trekke frem en av bloggens mest leste oppskrifter. Nemlig KICKSTART VAFFELEN 

Til LUNSJ byr jeg på en litt spicy vaffel med søtpotet! Perfekt til matboksen HER

Til MIDDAG har jeg en personlig favoritt! Lavkarbo blomkålvaffel som pizzabunn. HER

Til KVELDS kan jeg anbefale DISSE søte og mettende vaflene!

Og tilslutt får du COOKIES stekt i vaffeljern HER Dette er et skikkelig gammelt blogginnlegg, og jeg vurderer å oppdatere oppskriften med nye bilder. Det er veldig morsomt å lage cookies på denne måten. Ungene elsker det! Så jo, jeg skal helt klart ta nye bilder til denne!

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 25. august 2020 |