Den perfekte vaffelen til både søtt og salt pålegg

4. november 2016 | Vafler og pannekaker

Enkelte ting kan bare ikke deles ofte nok, og hvis du søker Fitfocuse på Googel er jeg nesten sikker på at det er denne vaffelen som kommer først opp! Har du prøvd denne vaffelen så gå inn på FB siden min å gi den en tommel opp, for jeg er virkelig nyskjerrig på hvor mange det er etterhvert! Den orginale oppskriften har vært lest over 500.000 ganger sist jeg sjekket, men det er en stund siden. Den er en stor favoritt blant dere som leser bloggen, jepp det er Kickstartvaffelen!

 


Jeg er ganske sikker på at jeg vet hvorfor dere digger den!

1. Den er enkel

2. Den smaker nydelig

3. Lages av få ingredienser som alle har hjemme

4. Kan brukes til både frokost, lunsj og kvelds

5. Ungene elsker den

6. Passer like godt med litt ost og skinke som syltetøy!

Jeg har faktisk stekt vaffelen i jern og brukt den som pizzabunn! Kun fantasien setter grenser!

 


Til 3 plater trenger du:

4 egg

4 ss cottagecheese

10 ss havregryn

1 revet gulrot

1 ts bakepulver

1 ss honning eller sukrin

 

Alt moses med stavmikser og svelles i 10 minutter før du steker dem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liker du Kickstart vaffelen så gå inn på FB siden min å gi dette innlegget en tommel opp


HER


Hvis ikke du har prøvd den ennå – You are in for a treat 😉

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Smil

Desiree


4. november 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (16)

  1. De ser kjempebra ut, men har aldri fått somlet meg til å prøve dem. Kan man bruke laktosefri kesam eller yoghurt i stedefor cottage cheese tror du?

  2. Enig! Disse bruker vi ganske ofte til frokost! Ungene elsker dem og det er deilig at de også er sunne. Sønnen min sa sågar en gang at han syntes det var litt rart at vi kunne spise så mye god mat som var så sunn 🙂 Nå begynner han (og jeg) å forstå at det absolutt går an!

  3. Lagde dei til lunsj no, og dei smakte himmelsk☺️ Falt i smak hos resten av familien også Så takk for god oppskrift, du var et sentralt tema rundt lunsjbordet

  4. Hei. Lurte på om det kan brukes kesam istedenfor cottagecheese ?har prøvd å like de opptil flere ganger men klarer de desverre ikke

  5. Hei!
    Hvor mange plater er tenkt til en porsjon i FIT på 30 dager programmet?
    Gleder med til å teste!

Comments are closed.