VLOG #2 | alltid på mitt kjøkken del 1

16. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse, Video

reklame: i samarbeid med Sunkost

 

Da har jeg endelig hevet meg rundt og laget en ny vlog. I dag begynner nemlig jeg på FIT PÅ 30 DAGER. Og jeg kommer så klart til å dele hele prosessen i sosiale medier!

I første del av boken og programmet tar jeg for meg dette med å rydde på kjøkkenet, sørge for at man har alt man trenger og gjøre seg klar til å begynne. Det gjør det både lettere å gjennomføre rent praktisk, men det handler også om å mentalt forberede seg.

Så sist uke filmet jeg denne prosessen på mitt eget kjøkken. Det ble til en 40 minutter lang film det! Litt for langt for VLOGGING synes jeg, så nå har jeg delt den opp i fire deler.

I del en viser jeg de helsekostproduktene jeg alltid har i skuffene mine, og som jeg anbefaler folk flest å ha.

Oppskrift på protein»barer» HER – Oppskrift på to middager med Zero foods nudler og pasta HER
Oppskrift på chiagrøt HER, Oppskrift på cookies med chiafrø HER, Oppskrift på lapper med chiafrø HER

 

Et av mine favoritt produkter er Navitas Coconut palm sugar.(Verdi 110 kr) Og i perioden 16.01 – 26.01 får alle mine følgere en pose gratis ved å ta med bilde under til din nærmeste Sunkost butikk og melde deg inn i kundeklubben der.

Jeg er fryktelig stolt over samarbeidet jeg har hatt med Sunkost i 2018 og nå i 2019 tar vi samarbeidet et skritt lengre. I Sunkost sin nettbutikk finner du nå mine utvalgte favoritter samlet på et sted! Produktene finner du også i Sunkost sine butikker.

Klikk deg inn HER og ta en titt! Kom gjerne med en tilbakemelding!

 

Stort Smil

Desiree

 

16. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse, Video

Kommentarer (5)

  1. Har ikke fått kokkosblomstsukker, men vet ikke om det er menigen heller?
    Fikk bare netopp spørsmål på messenger om jeg hadde fått det?

Comments are closed.