Proteinrike og sukkerfri «yoghurt» nøtter – kun 3 ingredienser

13. september 2016 | Godis og kaker

Ok, så dette begynte egentlig som mitt svar til alle dere som ønsket en oppskrift på hjemmelagde proteinbarer! Det er veldig enkelt å lage! Alt du trenger er et proteinpulver og fiber sirup Clear!

Personlig er jeg ikke så glad i proteinbarer. Kun et lite utvalg av de du får på butikken faller i smak. Hjemme har jeg en tendens til å putte så mye digg i dem at de går mer som godis enn snack, men planen i dag var å begrense meg, og det klarte jeg nesten.

For mens jeg stor og rørte sammen vaniljeproteinpulver og fibersirup slo det meg at dette smakte veldig som yoghurtnøtter! Også hadde jeg jo salte cashewnøtter i skuffen, også ble det plutselig yoghurtnøtter i stede for proteinbarer!  Men du kan jo bruke samme oppskrift til å lage barer! Det er så enkelt!


Uansett hva du vil lage så trenger du:

25 gram proteinpulver

50 gram fibersirup


Rør sammen og sett massen kaldt i 15 minutter. 


Formes som en proteinbar eller ta litt av massen rundt en salt nøtt for yoghurt nøtter. Jeg puttet mine i små former, men det er rett og slett for bildenes skyld 😉

Perfekt til å putte i veska! 

 

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Smil

Desiree


13. september 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (12)

  1. Malin: I Norge er reglene veldig strenge, så hvor som helst er trygt 🙂 Er ikke jeg som står for innkjøpene av det hjemme, så søk på nettbutikk, meny selnger noe og helsekost 🙂

  2. Tro om det hadde funket med sjokoladeprotein pulver og fibersirup gold? og kanskje litt peanøttsmør? Er ikke så begistret for vanilje med mindre det er is vi snakker om 😉

Comments are closed.