Nugatti mouse; Fri for sukker og laktose

10. januar 2017 | Godis og kaker

I dag byr jeg på denne søte saken. Sunn nok til å døyve sjokolade trangen en hvilken som helst kveld, næringsrik og full av antioksidanter!

Til en person trenger du:

Ingredienser

 • 2 ss chiafrø
 • 1,5 dl lett kokosmelk
 • 1 ss kakao
 • 1 ts sukrin
 • 1 ss sukkerfritt sjokoladepålegg

Fremgangsmåte

 1. Rør ut alle ingrediensene i kokosmelken
 2. Sett de i kjøleskapet i 20 minutter

NAM!

Ekstra digg med litt friske bær på toppen synes nå jeg!

 

Stort Smil

Desiree

 

10. januar 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

 1. Jeg hadde denne til lunsj i dag, og det var godt 🙂 min ble ikke så fast som det ser ut som på bildene, men jeg har en mistanke om at det kan ha blitt litt for mye væske. God var den uansett, så jeg kommer nok til å lage det igjen 🙂

 2. Å, herregud så goood! Jeg og datteren min elsket denne og den blir definitivt lagd igjen. Hadde bare vanlig kokosmelk, kanskje det var derfor den ble så god Fikk sjokk når jeg sammenlignet kaloriene!

  Hadde oppi et egg som jeg stivpisket, og litt vanilje. Erstattet nugatti med en ekstra ss kakao 🙂

  Anbefales!

Comments are closed.