SUNNE LAPPER | uten sukker, mel, melk, banan, nøtter eller havregryn!

22. juli 2018 | Frokost, Godis og kaker

Hva kan de være laget av da !? 😉

Selv om bloggen av og til ikke oppdateres nå om dagene ligger jeg ikke på latsiden! Jeg er tross alt i permisjon 50%, og når Fitfocuse matkassen da skal ha nye oppskrifter og jeg i tillegg jobber med 1-2-3 andre store prosjekter – ja da må jo noe vike litt!

Den ene prosjektet er straks i boks! Søndag er dagen jeg endelig får lov til å dele! Men jeg anslører en ny puslebit på instagram hver dag! Kanskje du klarer å gjette det innen søndag 😉

https://www.instagram.com/p/BlgCWIpFVrP/?taken-by=desireeandersen

Men i dag var det altså disse lappene vi skulle konsentrere oss om! Jeg jobber jo alltid med å utvikle oppskrifter som skal gjøre det lett å leve sunt. Det vil si at det skal smake godt, ta liten tid å lage, ingrediensene skal være enkle å få tak i og de skal helst være ganske rimelige.

Sunne lapper og pannekaker er det flust av her på bloggen. Men de inneholder ofte en av følgende:

 • banan
 • havregryn
 • nøtter
 • melk

Flere har spurt om ikke jeg kan prøve å finne opp et alternativ, og det har jeg gjort!

OPPSKRIFTEN ER TIL EN PERSON:

Gir 4- 6 pletter

Ingredienser

 • 1,5 ss chiafrø
 • 0,5 dl valgfri plantemelk
 • 2 eggehviter
 • 1 klype salt
 • 0,5 ts kardemomme
 • 0,5 ts kanel
 • Litt olje til steking

Fremgangsmåte

 1. Visp sammen alle ingrediensene og sett det i kjøleskapet i minst 30 minutter*
 2. Varm opp en stekepanne til medium varme. Disse er enklest å steke om du ikke lager dem for store. Stek dem godt på den ene siden før du snur dem.
 3. Serveres med frisk frukt eller bær

*sett gjerne røren i kjøleskapet dagen før om de skal ha det til frokost, eller om ettermiddagen hvis du vil ha det som kveldsmat.

 

Perfekt både som frokost, lunsj eller kvelds. Næringsrike, metter lenge, men gir få kalorier for de som brys seg om slikt. 

I morgen får jeg faktisk besøk av en journalist som både skal være med på litt trening og så klart kokelering. Helt hva har jeg ikke planlagt ennå. Har du noen favoritter fra bloggen så kom gjerne med forslag!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

22. juli 2018 | Frokost, Godis og kaker

Kommentarer (1)

 1. Hadde disse i matpakka i dag sammen med litt Cottage Cheese og friske bær- anbefales på det sterkeste 🙂

Comments are closed.