MAISVAFLER MED TACOFYLL + 5 UVANLIGE VAFFELOPPSKRIFTER

29. juni 2020 | Middag, Oppskrifter | 2 kommentarer

APPLE HER GOOGLE HER

 

Når jeg tenker meg om, så startet jeg vel blogguka med å poste en vaffeloppskrift sist uke også? Men vafler er jo bare helt genialt enkelt!

Du kan gjemme nesten hva som helst av grønnsaker i en vaffel. De kan enkelt varieres i smak, lages søte, lages salte, lages grove, og brukes til det meste!

Så før du kaster deg over dagens oppskrift, sjekk også:

METTENDES KVELDSVAFLER

LAVKARBO PORSJONSPIZZA BUNN

VAFFEL BROWNIES

VAFFEL SOM PØLSEBRØD

BARNAS SOLSKINNSVAFLER

Alle anbefales på det sterkeste!

Nå, over til dagens middagstips!

Til 3 personer trenger du:

Ingredienser

  • Fyll:
    • 400g karbonadedeig
    • 1 gul løk
    • 1 rød paprika
    • Koriander
    • 1 pk tacokrydder

    Maisvafler (ca. 3 stk.):

    • 4 egg
    • 1 boks mais
    • 3 dl havregryn
    • 1 ts bakepulver
    • 1 ts spisskummen
    • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Fyll:

    Kutt opp løk og paprika.

    Stek dette i litt olje i en varm panne, til løken er gylden.

    Tilsett kjøttdeigen, og gjennomstek denne. Rør inn tacokrydder.

    Topp med hakket koriander.

     

    Maisvafler:

    Blend alle ingrediensene til en glatt masse med en blender eller stavmikser.

    Stek vaflene i et vaffeljern.

     

Server med frisk koriander, avokado, kesam og salsa!

Stort Smil

Desiree

Kommentarer (2)

  1. Spennende! 😀 Har du prøvd maismel i vafler/bakst/knekkebrød? Jeg prøvde det i knekkebrødene mine nylig, og de ble SÅ sprø og deilig på smak! Mmm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.