LAG DETTE I DAG OG SPIS SUNT HELE UKA | 3 ting

17. november 2018 | Ernæring

Dette med tid og planlegning er jo en stor grunn til at mange synes det er vanskelig å komme inn i gode matrutiner og spise sunt hver dag. Nå er det jo ikke sånn at man alltid må lage masse fancy saker på forhånd for å spise sunt!

I DETTE innlegget skrev jeg blant annet om sunne lunsjalternativer du kan kjøpe med deg fra butikken på travle dager.

Men om man setter av en liten time en dag eller to i uka til å gjøre et par ting klart, så er det helt klart lettere å ta sunne valg i en travel hverdag.

Så i dag hadde jeg tenkt jeg skulle gi deg tre forslag på sunne saker du kan gjøre klart i helgen, som gjør det lettere å spise en sunn frokost, lunsj og snacks i uka som kommer.

Og forresten! Visste du at jeg sender ut ukemenyer med middag, ukas bakst, ukas søte & sunne og ukas tips hver mandag? Registrer deg HER, så får du den du også!

OVER TIL OPPSKRIFTENE!

SUPERGRANOLA tar kun 30 minutter å lage. Verdens enkleste granola! Uten sukker og gluten. Rik på fiber, proteiner, sunt fett og viktige næringsstoffer! Du finner oppskriften HER

POWERSALAT er kanskje mer et tips enn en konkret oppskrift. Men klikk deg inn HER og se hvordan du kan sette sammen en rask og sunn lunsj av rester og det du måtte ha i kjøleskapet!

Tilslutt må jeg dele DETTE bananbrødet. Perfekt til både kvelds og større mellommåltider.

17. november 2018 | Ernæring