SUNNE LUNSJVALG FRA BUTIKKEN | tilpasset FIT PÅ 30 DAGER

14. januar 2019 | FIT på 30 dager, Matpakka, Oppskrifter

egen reklame: FIT PÅ 30 DAGER

God morgen godtfolk.

I dag er dagen hvor jeg og flere tusen påmeldte startet FIT PÅ 30 DAGER eller 4 ukers kickstart. Og jeg har så klart tenkt å dele så mye som mulig på blogg og sosiale medier. Bare i dag vil det komme innlegg her og vlog på youtube. I morgen blir det en livesending på Facebook, osv, osv.

Sørg for at du følger meg på de plattformene du bruker daglig:

Facebook HER

Youtube HER

Instagram @fitfocus.no

Snapchat @fitfocuse

 

Som for mange andre kom denne mandagen litt kjapt. Så jeg hadde ikke hatt tid til å forberede lunsj fra kostplanen i boka mi, men det gjør heldigvis ingenting! I boka finner du nemlig en bytteliste som kan brukes om du ønsker å komponere egne måltider eller har behov for å bytte ut matvarer som jeg har satt opp i kostplanen.

Og i dag hadde jeg tenkt jeg skulle gi deg noen konkrete tips på hvordan jeg bruker den listen til å sette sammen en sunn lunsj på farten!

 

 

Boken kan kjøpes hos ARK, Tanum og Nordli. Eller på nett HER

 

Jeg har tatt utgangspunkt i at maten skal spises på farten og at man ikke kan kutte eller dele opp noe.

ALTERNATIV 1:

Det enkleste er så klart å kjøpe med seg en salat. Velg masse grønnsaker, et alternativ for proteinkilde og et alternativ for fettkilde og du er good to go!

Her har jeg brukt kylling og egg som proteinkilde, og dressing som fettkilde.

Det skal være lett å leve sunt!

ALTERNATIV 2:

Lomper med smøreost og pålegg, sammen med en frukt og en frisk shot! Som du ser i byttelisten så skal det ganske mye pålegg i disse lompene. Så her har du en kjapp lunsj på farten, som metter lenge.

Hva slags lompe burde du velge? Har lite å si. Ernæringsmessig er det ikke store forskjellen på vanlig potetlompe og andre lomper.

ALTERNATIV 3:

Salat burger kan du enkelt lage ved å kjøpe salat og en karbonade eller fiskekake. Du skal ha ca 150 gram. Det vil si 1,5 karbonade. Husk fettkilde. Her har jeg teamet burgeren opp med en neve nøtter og ett beger blåbær.

ALTERNATIV 4:

Yoghurt, cottage cheese, bær og nøtter er en kjapp, enkel og mettenes lunsj på farten. Nøyaktige mengder finner du i byttelisten.

Mitt beste råd når du skal begynne på FIT PÅ 30 DAGER er helt klart:

 

TA EN TING AV GANGEN.

Det er ikke meningen at du skal følge kostplanen og treningsplanen til punkt og prikke fra dag en. Mitt mål er at du i løpet av disse 30 dagene skal finne noen gode løsninger og valg som passer for deg og gir deg de resultatene du ønsker. Start i det små, ikke gjør det for komplisert og jeg kan garantere deg at dette blir en morsom og lærerik opplevelse!

 

Stort Smil

Desiree

14. januar 2019 | FIT på 30 dager, Matpakka, Oppskrifter

Kommentarer (2)

Comments are closed.