egen reklame
Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris + signatur. Sendes ut 04. august.
Når jeg tenker meg om, så startet jeg vel blogguka med å poste en vaffeloppskrift sist uke også? Men vafler er jo bare helt genialt enkelt!
Du kan gjemme nesten hva som helst av grønnsaker i en vaffel. De kan enkelt varieres i smak, lages søte, lages salte, lages grove, og brukes til det meste!
Så før du kaster deg over dagens oppskrift, sjekk også:
Alle anbefales på det sterkeste!
Nå, over til dagens middagstips!
Til 3 personer trenger du:
Ingredienser
- Fyll:
- 400g karbonadedeig
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- Koriander
- 1 pk tacokrydder
Maisvafler (ca. 3 stk.):
- 4 egg
- 1 boks mais
- 3 dl havregryn
- 1 ts bakepulver
- 1 ts spisskummen
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Fyll:Kutt opp løk og paprika.Stek dette i litt olje i en varm panne, til løken er gylden.
Tilsett kjøttdeigen, og gjennomstek denne. Rør inn tacokrydder.
Topp med hakket koriander.
Maisvafler:
Blend alle ingrediensene til en glatt masse med en blender eller stavmikser.
Stek vaflene i et vaffeljern.
Server med frisk koriander, avokado, kesam og salsa!
Stort Smil
Desiree
Spennende! 😀 Har du prøvd maismel i vafler/bakst/knekkebrød? Jeg prøvde det i knekkebrødene mine nylig, og de ble SÅ sprø og deilig på smak! Mmm!
Det har jeg 🙂 Veldig godt!