SJOKOLADEMUFFINS | med kun 100 kalorier

Reklame 14. mai 2020 | Oppskrifter

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

Så ble det plutselig fem oppskrifter på bloggen i forbindelse med 17.mai, jeg som egentlig bare skulle poste en!

Sunt og spennende grill tilbehør HER*

*reklame lagd i samarbeid med Gilde

Rullekake som er så sunn at den kan spises til frokost HER

Og nå slenger jeg med disse muffinsene som et siste innspill til festdagene!

Akkurat som rullekaka er ikke oppskriften ny , den ble postet på bloggen første gang i 2017, men da jeg skulle sette sammen 17. mai oppskrifter til medlemmene mine på www.fitfocus.no trengte bildene en liten oppdatering. Så da bestemte jeg meg for å dele dem på bloggen også!

Personlig er jeg ikke så opptatt av kalorier. Og utover en god salat, grillspyd og en raw sjokoladekake som er helt vanvittig god, så lages det ikke noe «sunt» til 17. mai hjemme hos meg. Det er EN dag i året. Men jeg har forståelse for at mange ønsker inspirasjon til sunnere matvalg også på festdagene, derfor kastet jeg meg rundt å satte sammen et lite hefte.

Hefte er også en liten smakebit på SUMMERFIT BOOTCAMP, som starter opp på www.fitfocus.no i uke 22!

Inne på fitfocus.no er vi akkurat ferdig med siste runde – noen sinne – av kurset 5kg ned på 4 uker.

Det vil si at hvis du vil ha tilgang til denne 4 ukers kostplanen med oppskrifter og handleliste, så er siste mulighet mandag 18. mai! Kurset kommer ikke tilbake på den NYE siden!

Melder du deg inn på www.fitfocus.no innen mandag 18. mai får du altså – for kun 99 kroner:

  • 5kg ned på 4 uker kostplanen (alle ukene samlet)
  • BONUSHEFTE Med festmat
  • 4 uker med SUMMERFIT BOOTCAMP (som også inneholder ukentlig kostplan og oppskrifter for deg som vil ned i vekt)
  • BOOST LØPEGLEDEN #2

Du melder deg inn på www.fitfocus.no HER, lurer du på noe så send meg mail på desiree@fitfocus.no

Reklame 14. mai 2020 | Oppskrifter