VÅR JULEKALENDER | slik holder vi på de gode vanene og de gode stundene i desember

2. desember 2018 | Jul

reklame: i samarbeid med HappyMe

Det er første jul i det nye huset, Herman sin første jul og Vilde har plutselig blitt stor jente. I det hele tatt er det tiden for å skape noen nye tradisjoner.

Så i år har jeg teamet opp med HappyMe for å lage en familie julekalender og dele morsomme aktiviteter med deg i juletiden!

Desember har en tendens til å bli en lettere kaotisk måned hvor man haster hektisk fra det ene til det andre. Vi har det så travelt med alt som skal til for å få en hyggelig jul at hyggen nesten forsvinner, rutinene går litt på halv tolv og det blir en del raske løsninger i hverdagen.

Her i huset gjør Happy Me kosttilskudd det lett å holde på den gode vanen i å ta omega 3 hver dag. 

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er et kosttilskudd for hele familien som inneholder en kombinasjon av  omega-3-fettsyrene DHA og EPA, vitamin D og vitamin E.  Alt sammen pakket inn i en liten, søt gelepute med smak av sitron, jordbær og appelsin. Den er faktisk så god på smak at den har smaksgaranti! En pute om dagen er nok.

Nok omega 3 er viktig året rundt, men i den mørke tiden vi nå går inn i er det særlig viktig å få i seg nok vitamin D også. Det gjelder både store og små familiemedlemmer. Og ja – HappyMe kan spises av alle over 3 år.

 

I desember har du også mulighet til å vinne 3 måneders forbruk av HappyMe og en snøsparkesykkel! Alt ved å dele hvordan du tar vare på de gode vanene i desember. Delta på HappyMe sin Facebookside HER.

Konkurransen legges ut mandag 3.12.

Om ikke du lager en helt egen kalender så håper jeg at du finner flere morsomme  aktiviteter her. Målet vårt er å inspirere til å gjøre hyggelige ting sammen og holde på de gode vanene.

Det skal tilføre mer stress i en hektisk periode 😉  Det er derfor fokus på ting som tar ca. 15 minutter å gjøre. Det skal heller ikke være nødvendig å bruke masse penger for å finne på noe hyggelig sammen.

 

HER SER DU LUKENE VÅRE:

LUKE 1

LUKE 2

LUKE 3

LUKE 4

LUKE 5

LUKE 6

LUKE 7

LUKE 8

LUKE 9

LUKE 10

LUKE 11

LUKE 12

(oppdateres 2. søndag i advent )

LUKE 13

LUKE 14

LUKE 16

LUKE 17

LUKE 18

LUKE 19

LUKE 20

LUKE 21

LUKE 22

LUKE 23

LUKE 24

 

Håper kalenderen vår kan bidra til noen små, hyggelige stunder i desember. Vi kommer til å åpne våre luker hver dag på Instagram (Fitfocus.no er navnet). Ikke glem konkurransen som du finner på HappyMe sin Facebook side HER – den starter mandag 3.12.

Stort Smil

Desiree

 

 

2. desember 2018 | Jul