RIKTIG TIGHTS TIL RIKTIG AKTIVITET | vinn din favoritt!

13. februar 2018 | Uncategorized

/reklame: sponset av www.thejuice.no/

 

En tights er ikke bare en tights for å si det sånn. Jeg vet ikke med deg, men riktig valg av treningstøy kan for min del make or brake en treningsøkt!

Det viktigste for meg er helt klart at den skal være behagelig å ha på seg! Og der er jo smaken litt som baken, men det er lite som er være enn å trene i tøy som man ikke føler seg vel i, eller som er ukomfortabelt å ha på seg. Jeg vet det, du vet det og det vet heldigvis de som produserer treningstøyet også. Det er vel det som er grunnen til at treningstøy både har blitt fashion og big buisness 😉

Så i dag tenkte jeg å gi den noen punkter som er greit å ha i bakhode når du skal ut å kjøpe nytt treningstøy! Og du skal få muligheten til å vinne en valgfri tights fra www.thejuice.no

Jakke NIKE

 

INNE ELLER UTETRENING?

Dette er kanskje det viktigste av alt. For skal man trene ute er det viktig å velge treningstøy til utetrening. Sommerstid kommer man langt med en hvilken som helst tights som er god på å transportere svette, men om vinteren er det ekstra viktig å velge tøy som både holder deg varm og tørr!

Her har jeg funnet mitt nye favorittmerke i GORE!

De har flere forskjellige modeller, men med tanke på at vi nå går mot lysere og litt mildere tider vil jeg trekke frem Air lady Thermo Tights

Den en litt tynnere enn andre thermo tights jeg har prøvd. Den børstede innsiden holder temperaturen godt nå som det er ganske så kaldt ute, men den kan fint brukes utover sesongen også når det blir et par plussgrader i lufta. Så god er den både på å regulere temperatur og transportere bort svette.

Jakke GORE/ Pannebånd Falke/ Tights GORE

HVA SKAL DU TRENE?

Nå finner du så klart mange tightser som kan brukes til forskjellig type trening, men ting jeg tenker på når jeg velger tights til styrketrening er:

  • At den ikke sklir
  • Sitter godt rundt livet
  • Støtter uten å stramme eller begrense bevegeligheten.

Også her har jeg oppdaget et nytt favoritt merke! Tightsen som rett og slett er designet for å sitte godt der den skal!

LNDR Vortex Leggings

De mørkeblå panelene er kompresjonsområder som støtter musklene dine, mens de lyseblå panelene over knærne er det svært pustende områder strategisk plassert for å skape en jevn luftgjenomstrøming. Stoffet sørger også for at du kan ta knebøyene dine eller andre øvelser uten at tightsen føles for stram. Et høyt liv med dobbel kompresjon føles ikke for stramt, men det føles svært komfortabelt, og støtter kjernemusklene.

Genser LNDR

Når det kommer til løping og yoga har jeg et favorittmerke, Lululemon. Dessverre finnes ikke dette merke på nett – noe sted! Men www.thejuice.no sin butikk på Karl Johan i Oslo fører det!

Merket er rett og slett designet for yoga og løpere. Nydelige farger, feminint design, godt stoff, bredt i livet, sitter som det skal, ja – det er en grunn til at jeg velger å dra det frem selv om man ikke får kjøpt det over nett!

 

HVA BØR DU TENKE PÅ NÅR DU VELGER TIGHTS TIL LØPING OG KONDISJONSTRENING?

  • At den puster
  • Holder deg varm og tørr
  • Ikke sklir ned eller opp

Men hva er det aller viktigste når vi velger treningstøy?

Design 😉

Nei da – eh, jo da!

Så i samarbeid med thejuice kan du i dag vinne din favoritt fra deres butikk eller nettbutikk! Utvalget er enormt! Jeg har bare tatt med et lite utvalg under her!

Hva må du gjøre for å vinne?

Kommenter hvilken tights du vil vinne under dette innlegget på Facebook! Har du ikke Facebook? Da kan du gå inn på Instagram @desireeandersen og delta der også!

 

 

make action GIFs like this at MakeaGif

13. februar 2018 | Uncategorized