SUNNERE ELLER NED I VEKT? Mitt viktigste kostholdsråd

27. desember 2018 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse, Livsstil

Ja, så har vi kommet til tredje juledag. Kaller man det det? Noen tar en liten snarvisitt tilbake til jobb og hverdag, andre har fremdeles fri.

Jeg tar en kombinasjon 😉

Selv om det ennå er noen dager til det nye året ringer inn legger jeg merke til at det begynner å komme diverse råd på sosiale medier, og at andre nettsider som tilbyr hjelp innen sunn livsstil og vektreduksjon som smått har begynt å markedsføre seg. Jeg synes vi kan senke skuldrene noen dager til, men tenkte jeg skulle komme med et lite råd som funker like godt mellom jul og nyttår som resten av året!

Et verktøy som jeg bruker i alle mine kostplaner og oppskrifter er å øke mengden plantebasert mat på tallerkenen! Ikke bare som tilbehør, men også i hovedretten!

Utdrag fra boka mi FIT PÅ 30 DAGER

Ved å fylle mer av tallerkenen med grønnsaker, frukt, bær, bønner og linser sørger du ikke bare for å få i deg mindre kalorier, du øker også innholdet av viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. Du får et mer stabilt blodsukker, du holder deg mett lengre og så smaker det jo utrolig godt!

Mitt slagord har alltid vært at det skal være lett å leve sunt. Og det er disse små, overkommelige forandringene, som du klarer å opprettholde over tid, som til syvende og sist vil hjelpe deg til en sunnere livsstil som varer og varer.

 

Stort Smil

Desiree

 

27. desember 2018 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse, Livsstil