EN OMVISNING I BOKA MI!

11. desember 2018 | Livsstil

egen reklame

Jeg må bare få lov til å starte med å si tusen takk! Takk for alle hyggelige kommentarer, alle som har sendt meg meldinger og alle som har sikret seg en signert utgave. De første 500 signerte ble borte på et blunk, og vi har derfor bestemt oss for at jeg skal signere de første 1000. Hjelp – og så moro! Bestiller du innen 14. desember så får du også boken i postkassa på lanseringsdagen!

BOKA KAN BESTILLES HER

Mange har ønsket seg en omvisning i boka, så det hadde jeg tenkt jeg skulle prøve meg på nå. Jeg skriver prøve, for denne boken inneholder så mye! Men jeg skal prøve å gå systematisk til verks 😉

MAT OG OPPSKRIFTER.

FIT PÅ 30 DAGER inneholder oppskrifter til alle måltider + mellommåltider i fire uker. Frokost, lunsj, middag og kvelds. Boken er så klart full av splitter nye oppskrifter, men noen favoritter har også fått bli med fra bloggen. Du finner også et kapittel med søte og sunne saker 😉

Som jeg har sagt tidligere er det deres tilbakemeldinger som har formet denne boka. En ting som flere har ønsket seg er handlelister. Derfor får du praktiske handlelister til hver uke- bare å ta bilde med telefonen og ta med seg på butikken!

KOSTPLANER.

Boken inneholder et hav av muligheter når det kommer til kosthold og trening. Mitt ønske med boken er at den skal være et verktøy for deg, enten målet ditt er å gå ned i vekt, holde vekten, spise sunnere, lære mer om kosthold og trening eller rett og slett bare ønsker inspirasjon til en sunn livsstil.

Ingen mennesker er like. Derfor må det være mulig for deg å finne en kostplan som inneholder mat du liker, passer inn i din hverdag og tilpasset dine mål. Det får du her.

UKE FOR UKE.

Jeg tar deg gjennom FIT PÅ 30 DAGER uke for uke, deler mine råd for gjennomføring og hjelper deg igjennom de utfordringene som måtte dukke opp på veien.

Boken har også et eget kapittel hvor jeg går igjennom de vanligste utfordringene folk støter på når de ønsker å gå ned i vekt eller legge om kosthold og treningsvaner.

TRENING.

Boken inneholder 13 treningsprogrammer. Igjen for at du skal kunne velge den treningen som passer dine mål, treningsmuligheter, nivå og ikke minst lyst!

MEN DET STOPPER IKKE DER.

Dette er boken i grove trekk, men det stopper ikke der. FIT PÅ 30 DAGER er ikke bare et kost og treningsprogram. Det er et verktøy som gir deg muligheten til å lære mer om både kosthold og trening, og kanskje hva du selv trenger for å ha en positiv hverdag med god energi og overskudd – som varer.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

11. desember 2018 | Livsstil

Kommentarer (7)

  1. Såååå bra! Dette gleder jeg meg til! Jeg syns det til tider har vært vanskelig å bla i de forskjellige plattformene og finne igjen det jeg leste om på sengen kvelden før. Når jeg står klar i treningstøy og skal ha tak i akkurat DEN videoen… eller står klar med det jeg tror er riktige ingredienser til en rett og bare finner bildet og ikke oppskriften…
    Men de gangene jeg har klart det har der smakt utrolig godt! Er gammel nok til å syns det er enklere å bla i en bok. Så TAKK! Har bestilt «for lenge siden» og gleder meg til den kommer.
    Turid

  2. Hei 🙂 Kan du legge ved informasjon i innlegget ditt hvor vi kan forhåndsbestille? Denne boken vil jeg ha 🙂

    1. Om ikke, hadde det vært veldig interessant og nytti om du kunne skrevet om det på bloggen en gang 🙂

Comments are closed.