SUNNE MATPAKKEPIZZA | proteinrike og uten gluten

4. februar 2020 | Matpakka, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg sier bare ref gårsdagens blogginnlegg, men her har vi altså sykdom i hus – igjen. Det er bare helt utrolig, men jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en god treningsuke siden Oslo Maraton i slutten av september. Og nå begynner det virkelig å spøke  for Holmestrand Maraton i slutten av april. Jeg har allerede begynt å mentalt innstille meg på at jeg må løpe halv i stede for hel… 🙁

Men selv om jeg ikke får trent som jeg ønsker kan jeg glede meg over at kostholdet går som det suser. Du tror kanskje at det er noe jeg alltid har styr på, men januar som er en såpass hektisk måned for meg pleier ikke å være den tiden hvor jeg har best rutine på det altså!

En stor favoritt i det siste har vært disse proteinrike pannekakene, som faktisk er en søt versjon av mini pizzaene som du ser under her!

Ingredienser

 • 240g kikerter på boks
 • 4 egg
 • 1 ss fiberhusk
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ts salt
 • TOPPING:
 • Hakkede tomater
 • Ost
 • Kokt skinke i strimler

Sett ovnen på 220 grader

Fremgangsmåte

 • Skyll kikertene under kaldt vann.
 • Alle ingrediensene blendes i en blender eller med en stavmikser.
 • La røra svelle i 10 minutter før du steker små rundinger i en varm panne.
 • Legg pannekakene utover en stekeplate.
 • Ha på hakkede tomater, ost og skinke. Evt litt pizzakrydder.
 • Stekes midt i ovnen i 10 minutter

Lite tips: disse smaker like godt varme som kalde, så de passer ypperlig til matpakkene. Og her hjemme er både de søte og «salte» variantene en hit blant de små!

Stort Smil

Desiree

4. februar 2020 | Matpakka, Oppskrifter