SUKKERFRI SNURRER | med marsipan og kanelfyll

19. november 2018 | Boller & Brød

reklame for egen nettbutikk

Jeg fortsetter å holde holde meg på det litt julete nivået når det kommer til de søte og sunne sakene nå om dagene. Personlig synes jeg kanskje det er litt tidlig i uka å poste søt gjærbakst 😉 men det var nesten enstemmig på Instagram når jeg spurte om dere ville ha oppskriften i dag!

Før du får oppskriften vil jeg dele mitt lille BLACK WEEK tilbud i nettbutikken min! 

Så hvis du har vurdert å kjøpe en av e-bøkene mine kan du sikre deg dem nå til nesten halv pris. Du finner nettbutikken min HER

Over til dagens oppskrift!

Til deigen har jeg brukt denne oppskriften.

FYLL:

Ingredienser

  • 200 g sukkerfri marsipan*
  • 50 gram smør
  • 3 ss kanel

*Jeg bruker sukkerfri marsipan fra Funksjonell Mat – får kjøpt på REMA 1000 og helsekost

Ingredienser

  • Lag deigen som beskrevet og la den heve til dobbel størrelse
  • Sett ovnen på 210 grader.
  • Riv marsipanen på et rivjevn.
  • Pisk sammen marsipan, smør og kanel.
  • Kjevle deigen ut til et stort rektangel.
  • Bre fyllet utover den nederste halvdelen og brett den andre delen over. Del deigen opp i remser på ca. 2 cm. Tvinn og snurr til snurrer.
  • Pensle med egg eller melk for en fin overflate og stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

19. november 2018 | Boller & Brød