SØTE & SUNNE KANELSNURRER | min beste oppskrift

16. oktober 2018 | Boller & Brød

egen reklame

Nå er endelig mitt nye hefte klart! 30 søte og sunne oppskrifter MED oversikt over kalorier og karbohydrater til alle oppskrifter.

Les mer HER

Denne bloggen har etterhvert et ganske så stort utvalg av kanelsnurrer eller kanelknuter. Grunnen er enkel – jeg elsker kombinasjonen hvetemel, sukker, smør og kanel 😉 Og det skal mye til før jeg takker nei til en kanelbolle! Jeg kan gå god for alle de sunne variantene di finner på bloggen, men disse – disse ble faktisk så gode at orginalen har fått en konkurrent!

Dere fikk se en liten dialog mellom meg og Vilde på Insta Story i dag:

Vilde 10 år: Er de sunne?

Meg: Ja, men du kan jo smake for det!

Vilde 10 år: De smaker jo helt vanlig jo?!

Til 10 store snurrer trenger du:

Jeg har brukt denne bolledeigen.

Til fyll trenger du:

Ingredienser

  • 50 gram smør
  • 8 dadler
  • 2 ss kanel

Fremgangsmåte

  1. Lag bolledeigen som anvist og hev til dobbel størrelse.
  2. Sett smørret på benken så det blir mykt. Fjern stenen fra dadlene og hell kokende vann over dem. La de stå i minst 10 minutter.
  3. Hell vannet av. Ha dadler, smør og kanel i en bolle. Mos med en stavmikser.
  4. Sett ovnen på 210 grader.
  5. Kjevel ut deigen til et stort rektangel. Bre fyllet utover, rull deigen sammen til en lang pølse og del opp i 1,5 cm tykke biter. La snurrene etterheve i 20 minutter.
  6. Pensle med et ett og stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

Neste gang skal jeg lage dobbel porsjon og putte i frysa!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

16. oktober 2018 | Boller & Brød