Jeg fortsetter å holde holde meg på det litt julete nivået når det kommer til de søte og sunne sakene nå om dagene. Personlig synes jeg kanskje det er litt tidlig i uka å poste søt gjærbakst 😉 men det var nesten enstemmig på Instagram når jeg spurte om dere ville ha oppskriften i dag!
Før du får oppskriften vil jeg dele mitt lille BLACK WEEK tilbud i nettbutikken min!
Så hvis du har vurdert å kjøpe en av e-bøkene mine kan du sikre deg dem nå til nesten halv pris. Du finner nettbutikken min HER
Over til dagens oppskrift!
Til deigen har jeg brukt denne oppskriften.
FYLL:
Ingredienser
- 200 g sukkerfri marsipan*
- 50 gram smør
- 3 ss kanel
*Jeg bruker sukkerfri marsipan fra Funksjonell Mat – får kjøpt på REMA 1000 og helsekost
Ingredienser
- Lag deigen som beskrevet og la den heve til dobbel størrelse
- Sett ovnen på 210 grader.
- Riv marsipanen på et rivjevn.
- Pisk sammen marsipan, smør og kanel.
- Kjevle deigen ut til et stort rektangel.
- Bre fyllet utover den nederste halvdelen og brett den andre delen over. Del deigen opp i remser på ca. 2 cm. Tvinn og snurr til snurrer.
- Pensle med egg eller melk for en fin overflate og stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree