SUKKERFRI KANELSNURRER | stekt i vaffeljern

Reklame 3. oktober 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Som lovet! En for meg, og sikkert mange andre – ny måte å steke kanelsnurrer på! Nemlig i vaffeljernet!

Ideen har jeg fått fra matpåbordet.no som helt klart en min favoritt matblogg i Norge! Oppskriften jeg har bruk er så klart mine egne, sukkerfri kanelsnurrer, som jeg postet på bloggen i går.

Du finner dem HER

Først kan jeg jo si hvorfor, og hvorfor ikke dette ble en suksess 😉

For det er jo en morsom greie! Men i forhold til smak, jobb og opprydning så vil jeg nok foretrekke å steke mine kanelsnurrer i ovnen fremover.

Jeg stekte mine i ca. 2 minutter på middelsvarme i vaffeljernet.  Og da tar det jo litt tid å steke 12 kanelsnurrer. Kontra å bare slenge alle i ovnen.

Det ble også ganske mye jobb med å gjøre rent vaffeljernet. Tror jeg endte opp med å lage syv vaskevafler…  Også må jeg jo innrømme at jeg synes luftige kanelsnurrer smaker best 😉

Men dette skal vi helt klart gjøre igjen, på tur! Dette er nemlig perfekt å gjøre over bål i vaffeljern! Eller kanskje på hytta hvor man ikke har ovn?

Godt smakte dem helt klart, og ungene syntes det var kjempe gøy! 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

Reklame 3. oktober 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter