egen reklame
Kan bestilles hos norli.no HER
Hvis du har fult meg en stund har du garanter sette oppskriften min på proteinrundstykker uten egg! Så utrolig enkelt. Gresk yoghurt, litt mer, litt sukker, bakepulver – ferdig.
Myke og luftige rundstykker på 1-2-3-
Jeg har lenge vurdert å lage en søt versjon av denne deigen, og bruke den til kanelsnurrer, min store svakhet. Og nå har jeg endelig testet det.
Personlig gir jeg den 10/10!
Jeg ville egentlig lage til en person. Men det ble litt vanskelig å halvere oppskriften. Og hvis jeg får være helt ærlig så spiste jeg alle fire snurrer selv 😉 Men det er opp til deg.
Spise selv eller dele?
Til 4 små snurrer trenger du:
Ingredienser
- 1 dl gresk yoghurt
- 1 dl mel (+ litt til utbaking)
- 1 ss Sukrin Gold
- 1 ts bakepulver
FYLL
- Sukrin Gold
- Kanel
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader – gjerne varmluft.
- Rør sammen yoghurt, mel, sukrin og bakepulver.
- Ha litt mel på bordet og form et lite rektangel.
- Strø over sukrin og kanel. Jeg brukte 1 ss av hver. Rull sammen og del opp i 4 små snurrer.
- Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter
Så er spørsmålet. Med eller uten glasur?
Jeg lagde i alle fall glasur av litt kremost, melk og Sukrin Melis.
Jeg deler denne oppskriften på Instagram på onsdag. Dere vet #lillelørdag. På instagram deler jeg alltid oppskriftene mine med film. Så følg meg gjerne HER for å se hvor enkelt det er å lage disse.
Stort Smil
Desiree