STYRKEØVELSENE SOM MINSKER FETTPROSENTEN!

28. februar 2019 | Kropp, Trening

Etter at jeg postet mitt eget styrkeprogram på bloggen i går fikk jeg mange spørsmål – både om mine egne treningsmål og hvordan man burde legge opp styrketreningen hvis målet er å gå ned i fett prosent, stramme opp eller bli sterkere.

Så dette hadde jeg tenkt vi kunne se litt på i dag.

Vi tar øvelsene først!

Ja, du ser riktig – det er akkurat de samme!

Om du har lyst til å bli sterkere, gå den i vekt, opp i vekt, stramme opp, ned i fettprosent  eller rett og slett trenger et veldig effektivt treningsprogram er det øvelser som utfordrer flere av de store muskelgruppene – samtidig – du burde bygge programmet ditt opp av.

Blir det ikke kjedelig tenker noen?

Vel, disse øvelsene kan jo varieres i det uendelige.

Og nettopp variasjon er viktig å tenke på når fremgangen stopper opp, eller man begynner å kjede seg på trening.

Variasjon av chins.

Så kommer spørsmål nummer to! 

Hvor mange repetisjoner, sett, osv.

Dette kommer helt ann på nivå.

Er du nybegynner vil jeg alltid anbefale deg å ta litt flere repetisjoner, med litt lavere vekter de første 4-6 ukene. Til du er godt igang med treningen og kjent med øvelsene.

10-12 repetisjoner x 3 set

Etter det kan man begynne å gå opp på vekter og ned på repetisjoner.

6-8 repetisjoner x 3/4 set

Du finner komplett treningsprogram du kan printe ut finner du HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

28. februar 2019 | Kropp, Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.