egen reklame
Pai er og blir en genial måte å bruke opp rester i kjøleskapet på! Så lenge du har en eller annen form for bunn + egg + melk/kesam kan du bruke nesten hva som helst i en pai!
I dag hadde jeg en stor søtpotet som hadde sett sine bedre dager, så da fikk den bli bunnen. Selv om favoritt paibunnen min er lompepai, så er søtpotet en veldig god nummer to!
Ingredienser
- 1 stor/lang søtpotet
- 1 snackpaprika
- 1 rødløk
- 1 brokkoli
- 1 pk spekeskinke (100 gram)
- 1 pk kyllingfilet naturell (pålegg) (100 gram)
- 1 dl revet ost
- 1/2 beger kesam
- 8 egg
- 2 ts chiliflakes
- 1 ss pizzakrydder
- Pepper
- Salt
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader varmluft.
- Kutt opp søtpoteten i tynne skiver, og dekk en paiform med skivene.
- Kutt opp grønnsaker og skinke, og ha det i formen oppå søtpoteten.
- Bland sammen egg, kesam, ost og krydder, og hell det over grønnsakene i paiformen.
- Stekes midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Husk at en oppskrift bare er en veiledning 😉 så bruk det du har av grønnsaker og proteiner!
Følg meg gjerne på Instagram HER eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree