LOMPEPAI | med kylling, grønnkål og fetaost

25. mars 2020 | Middag, Oppskrifter | Skriv kommentar

APPLE HER GOOGLE HER

 

Litt sen oppdatering i dag, men sånn blir det når hjemmeskole og aktivisering av 2 åring må fordeles mellom to foreldre med hjemmekontor.

Jeg har fått dille på grønnkålmixen fra BAMA. Og har nå testet den i wok, supper, wrap og pai! Helt genial med både grønnkål, rødkål, gulrot og hvitkål. Fornuftig pris og en pose er nok til en middag for 3-4 personer.

Også så fin i fargene maten blir da <3

Lompepai er blant favorittene i appen min, og jeg eksprimenterer stadig med nye varianter. I dag ble det da med grønnkålmiks, kylling og fetaost. Hele familien godkjente den!

Til en pai trenger du:

Ingredienser

  • 200 gram kyllingkjøtt i strimer
  • 1 pose grønnkålmiks eller 300 gram grønnsaker
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 egg
  • 1 boks kesam
  • 100 gram fetaost
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts pepper
  • 1 pakke lomper

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220 grader
  • Fresk kylling, hvitløk og grønnkålmiks i litt olje til grønnsakene faller sammen.
  • Mos fetaosten med en gaffel. Rør inn egg, kesam og krydder.
  • Fordel lompene i en ildfast form. Ha fyllet i bunn og hell eggemassen over.
  • Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Sett på grillen og stek i nye 5-10 minutter.
  • La paien sette seg litt før du serverer den.

Jeg tenker at denne inneholder alt en middag skal inneholde, og den metter 2 voksne, en på 11 og en på 2 år. Men server den gjerne med en frisk salat til om det frister. Passer også ypperlig i matboksen!

 

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.