SØTE & SUNNE PEPPERKAKER | kun 4 ingredienser

18. desember 2018 | Godis og kaker, Oppskrifter

Jeg lurer på hvorfor det føles som om det er mer enn en dag siden jeg oppdaterte bloggen!? Jo, det er fordi det har skjedd helt vanvittig mye siden søndag!

4 intervjuer, planlagt boklansering, levert innhold til et blad og siste detaljene på mitt store prosjekt og alt som må være klart før alle involverte tar ferie frem til avduking! Hjelp…. at det skal være jul opp i det hele har nesten gått meg et hus fordi, men det er altså julaften til mandag – er det ikke? 😉

Uansett hvor dårlig tid man har frem mot julen så har man tid til å lage disse. Deilige, søte og sunne pepperkaker. Uten sukker, egg, melk eller gluten!

Ingredienser

Fås kjøpt i asiatiske matbutikker – kan erstattes med peanøttsmør uten salt, men er da ikke nøttefri

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Mos alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser.
  • Form til 12 pepperkaker – ca. 0,5 cm tykke.
  • Stekes midt i ovnen i 10- 12 minutter

I morgen skal jeg faktisk møte en av dere som leser bloggen min til en intervall økt. Hun er i Tønsberg på juleferie og lurte på om vi skulle ta en økt sammen. DET synes jeg er utrolig gøy! Gleder meg veldig!

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

 

18. desember 2018 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.