Alle gode ting er 3, og 3 forsøk tok det meg å få disse ut på bloggen!
Første gang spiste hundene dem! Andre gang spiste Daniel (og jeg) dem før jeg fikk tatt bilde, men i dag – i dag gikk det!
Så da håper jeg du benytter anledningen til å bake litt i helgen! For de er super gode! Og kan så klart fyses ned.
Bolledeigen er DENNE
Lag den som beskrevet og sett til heving.
Til vaniljekremen trenger du:
Ingredienser
- 5 dl melk
- 1 vaniljestang
- 4 eggeplommer
- 60 gram sukrin melis – evt sukrin
- 50 gram maizena
Fremgangsmåte
- Skrap ut frøene fra vaniljestangen. Tilsett frøene, hele stangen og melken i en kjele. Varm opp melken til den når rett før kokepunktet.
- Pisk sammen eggeplommene og sukrin melis til blandingen blir litt lysere i fargen. Rør så inn maizena.
- Når melkeblandingen er klar tilsetter du litt av den varme melken oppi eggdosisen. Hell alt over i kjelen, og rør på middels varme til blandingen tykner krem.
- Sett i kjøleskapet.
Latmanns kanelfyll:
Ingredienser
- Smør
- Kanel
- Sukrin Gold
Solskinsboller:
Fremgangsmåte
- Sett smøret i romtemperatur slik at det blir mykt
- Sett ovnen på 200 grader
- Kjevle ut deigen til et stort rektangel. Smør et tynt lag med smør på deigen. Strø over godt med kanel og sukrin gold.
- Del deigen opp i strimler på 1,5 cm og rull sammen bollene.
- La dem hele i 30 minutter.
- Pensle med et egg. Trykk ned midten av bollen og legg . 1-2 ss vaniljekrem i midten.
- Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Å holde fingerne unna disse med en gang de kommer ut av ovnen er ikke lett, men vaniljekrem smaker jo alltid best når den har fått avkjølt seg litt 😉
Følg meg gjerne på instagram HER
Stort Smil
Desiree
❤️
♥️
Hei! ser aldeles nydelig ut
Hvordan er disse mtp karbohydrater