PROTEINPIZZA + mine topp 3 pizzafyll

Reklame 24. august 2021 | Middag, Oppskrifter

Kan bestilles hos ark.no HER

At jeg elsker pizza er en dårlig skjult hemmelighet her på bloggen! Jeg trooor vi teller 22 pizzaoppskrifter, og hvert fall et titalls ulike former for sunnere pizzabunner.

De to siste årene har pizzabunnen vi bruker hjemme hvert min Proteinpizzabunn av kun 3/4 ingredienser, alt etter som hva du velger å kalle ingredienser 😉 Alt du trenger er valgfritt mel, gresk yoghurt eller tilsvarende, salt og litt bakepulver. Skal ikke eltes eller heves, ferdig på 1-2-3!

OPPSKRIFT PÅ BUNNEN HER

For selv om jeg har mange ulike oppskrifter på pizza her på bloggen så innser jeg at jeg ofte lar fyllet stå litt åpnet. Vi har jo alle vårt favorittfyll? Ikke sant?

Vel, i dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele mine favoritter, og jeg må få lov til å advare. Jeg liker jo at mat skal være enkelt, men pizzafyll – det kan godt være litt extra 😉

1.Wipped Cheese Pizza HER min favoritt over alle favoritter!

2. Spekeskinke og Padron chili

 • Spekeskinke
 • Padron chili
 • Små tomater
 • Frisk koriander
 • Frisk rødkål

Spekeskinke, chili og tomater stekes med pizzaen. Frisk koriander og strimlet rødkål har du på rett før servering.

Dette er pizzaen du ser på bilde, og min nyeste favoritt. Jeg er ikke så glad i sterk mat, men Padron chili har en mild smak av chili og smaker helt magisk når den blir stekt i ovnen. Det er litt tex mex over denne pizzaen og jeg vurderer om den skal serveres med en guacamole neste gang?

3. Hvit pizza med potet og parmesan.

 • Nypoteter i tynne skiver
 • Gul løk i tynne skiver
 • Rømme
 • Litt olje og salt.
 • Parmesan
 • Frisk kvernet pepper
 • Ruccula

Smør pizzabunnen med rømme og legg potetskiver og løk utover bunnen. Ha over litt olje og salt. Stek pizzaen nesten ferdig før du har på parmesan. Ha på frisk kvernet pepper og ruccula ved servering. Har du tid til det lille ekstra så sleng på litt ristede pinjekjerner!

Stort Smil

Desiree

 

Kan bestilles hos ark.no HER

 

 

 

Reklame 24. august 2021 | Middag, Oppskrifter