egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Av alle de 80 oppskriftene i MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK så er dette helt klart en av dem jeg har gledet meg mest til å dele! Og samtidig kan jeg svare på spørsmålet mange har stilt:
– Er det mange nye oppskrifter i boka?
Ja, boka inneholder stort sett oppskrifter som ikke finnes på bloggen fra før av, og ingen oppskrifter som du finner i noen av de andre bøkene mine.
Denne pizzaen har jeg med andre ord gledet meg til å få dele med dere i nesten ett år! Det er lang tid å ruge på noe som er så godt og enkelt! 😉
Bare se her!
Se dette innlegget på Instagram
Gjør deg klar for en pizza du ikke har smakt maken til! Og det beste av alt?
Proteinrik, fiberrik og super enkel å lage!
Ingredienser
Bunnen:
4 dl gresk yoghurt
4 dl havremel
1 ts bakepulver
1 klype salt
Fyll:
100 gram fetaost
2 dl kesam
3 ss grønn pesto
½ rød løk
1 gul paprika
2 dl cherry tomater
Frisk basilikum
Salt og pepper
TILBEHØR: grønn salat
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Rør sammen ingrediensene til bunnen. Deigen skal ikke heve.
- Legg deigen mellom to ark bakepapir. Bruk en kjevle til å kjevle ut deigen, ca. 0,5 cm tykk.
- Stek bunnen midt i ovnen i 15 minutter.
- Ha kesam og fetaost i en bolle. Bruk en stavmikser til å mose fetaosten sammen med kesamen til du får en klumpfri, hvit saus. Smak til med salt og pepper.
- Del opp tomater, paprika og rødløk.
- Ta bunnen ut av stekeovnen og bre den hvite sausen utover bunnen. Fordel pesto utover i små klatter. Topp med løk, paprika og tomat.
- Stek ovnen i nye 10 minutter. Avslutt med et par minutter under grillen.
Neste søndag deler jeg en ny Søt & Sunn oppskrift fra boka.
Følg meg gjerne på Instagram HER for å være den første som får en smakebit av denne!