OPPSKRIFT PÅ ETT PROTEINRUNDSTYKKE | stek det i vaffeljern = lunsj på 5 minutter

Reklame 11. november 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

For noen uker siden lot jeg meg inspirere av matpåbordet og prøvde å steke kanelboller i vaffeljern! Oppskriften min og dommen over prosjektet finner du HER.

Morsom greie, men ikke noe jeg ville gjort om jeg har ovn som alternativ. I dag plukket jeg ellers ideen frem igjen. Lunsjpausen kom nemlig litt fortere enn planlagt, det var masse pålegg i kjøleskapet, men tomt for brød og knekkebrød. Det var ikke mer enn ett egg i kjøleskapet – så ikke noen omelett eller speilegg… What to do?!?!?!

Jo, et kjapt blikk i skuffer og skap fortalte meg at jeg hadde nok ingredienser til å lage ETT proteinrundstykke! Og når du skal lage ETT proteinrundstykke gidder du ikke å varme opp ovnen + bruke 15 minutter på å steke det! Da bruker du heller vaffeljernet!

Til 1 proteinrundstykke/vaffel trenger du:

Ingredienser

  • 1 egg
  • 3 ss kesam/yoghurt
  • 1 dl fullkornsmel/havremel
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver

Rør sammen alle ingrediensene og stek røren i vaffeljern på middelsvarme = sunn lunsj på 5 min.

Det skal være lett å leve sunt!

Stort Smil

Desiree

APPLE HER GOOGLE HER

 

 

Reklame 11. november 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter