Kan bestilles hos norli.no HER
Mandag hadde jeg en live FOOD PREPP på Facebook siden min. Kall det gjerne en liten test til vi klinker i gang med dette fra uke 35 til uke 39!
37.000 så min spontane LIVE sending på mandag, så jeg jeg mildt sagt spent på neste, som tross alt har vært annonsert i noen uker nå!
Tema for første LIVE vil være frokost, og jeg vil ikke bare dele oppskrifter på enkle, sunne frokoster, men også snakke litt om hvorfor frokost er viktig å spise, eller hvorfor det kanskje er like greit å droppe det? Som alt annet med kosthold er behovet for frokost nemlig helt individuelt, så kanskje interessant å høre litt om hva som kan være riktig for deg?
Men flere har ønsket seg mer FOOD PREPP fra min kant. Så som lovet, her er min planlagte FOOD PREPP for uke 35, med oppskrifter og handleliste klart!
Siden jeg lagde POWER PULVER på sist FOOD PREPP har jeg fremdeles nok til 1 uke til, og trenger ikke å preppe noen frokost til den kommende uka.
Du finner oppskrift på pulveret HER, jeg bruker det stort sett som du ser på bilde over her. Som strø på yoghurt, men du kan også bruke pulveret til å lage pannekaker eller grøt! Så godt!
Ukas lunsj er hentet fra MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK!
I boka er den merket både med lunsj og middag. Så her kan du enten lage lunsj til 4-5 dager, middag til en hel familie eller middag + lunsj for 2 personer.
Du trenger:
Ingredienser
- 300 gram kyllingkjøtt (jeg har brukt grillkylling)
- 1 gul løk
- 1 brokkoli
- 1 blomkål (du kan bruke en pose blomkålris)
- 2 dl revet ost
- 1 beger kesam
- 2 egg
- 2 ts hvitløkspulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader
- Start med å dele opp løk og brokkoli i små terninger. Bruk også stilken på brokkolien.
- Riv blomkålen til ris på et rivjern.
- Visp sammen egg, hvitløkspulver, salt og pepper. Tilsett kyllingen.
- Start med å steke løk og brokkoli i litt olje – til løken blir blank. Vend inn blomkålris.
- Ha fyllet over i en ildfastform. Rør inn kesam/egg blandingen. Topp med revet ost.
- Stekes midt i ovnen i 20 minutter.
Når jeg prepper liker jeg å lage noe klart til frokost, lunsj og noe søtt til uka som kommer. Til neste uka har jeg hentet frem en av mine favorittoppskrifter fra MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK!
Hint, hint – sjokolade!
Bilde fra MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK.
NO BAKE COOKIE BARS!
Til 9 biter trenger du:
Ingredienser
1,5 dl peanøttsmør2 dl have eller mandelmel
50 gram hakket sjokolade
0,5 dl SukrinSirup Gold eller honning
100 gram mørk sjokolade – smeltet til trekk
Fremgangsmåte
- Rør sammen peanøttsmør, mel, søtning og hakket sjokolade.
- Trykk deigen ut i bunn av en brødform.
- Sett kaldt mens du smelter sjokoladen.
- Hell over smeltet sjokolade og sett formen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
- Del opp og nyyyt!
Kan bestilles hos norli.no HER