KLARER JEG Å SPISE DETTE?!

28. januar 2019 | Livsstil

Så har altså dagen kommet hvor Line har presentert det kostholdet jeg skal følge den neste uka på sin blogg. Og jeg må innrømme at mens jeg spiste middag i dag satt jeg litt med følelsen av at dette var mitt «siste måltid».

 

Rødbetburger med fermentert kål, salat med avokado, tomat, fetaost, friske urter og hempfrøskall og en flaske matcha is-te!

For mens Line og Peter jobber med å bli FIT FOR FIGHT skal vi altså se på hvordan det å ikke leve fult så sunt påvirker meg og kroppen min! Det hele skal så klart fanges på film og kommer i sin egen episode i FIT FOR FIGHT!

Episode 1: Formtest kan du se HER

INNLEGGET HVOR LINE VISER HVA JEG SKAL SPISE FREMOVER KAN DU LESE HER

 

Følg Peter HER for hans oppdateringer 🙂

 

Stort Smil

Desiree

 

 

28. januar 2019 | Livsstil

Kommentarer (5)

Comments are closed.