FIT FOR FIGHT ep.1 | FORMTEST

27. januar 2019 | Livsstil

I episode 1 av FIT FOR FIGHT  har jeg tatt med meg Line og Peter til Human Perfomance. Her blir det både veid, målt fett prosent og ikke minst testet maksimalt oksygen opptak.

Men hvorfor er maksimalt oksygen opptak så viktig?

Jo, ikke bare er det en god indikator på fysisk form og biologisk alder. Det er den beste måten å måle hvordan det står til med helsa!

Vi kommer til å publisere ny episode hver fjortende dag frem til Sankt Hans. Men pass på å følge Line og Peter for deres oppdateringer rundt prosjektet. Ikke minst må du klikke deg inn på bloggene deres i dag for å lese deres tanker om resultater og veien videre!

Husk å følge Youtube Kanalen min HER for alle episodene, OG ikke minst få med deg hvordan det går når jeg skal leve etter Lines gamle kosthold i en uke!!!!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

27. januar 2019 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Hei
    Jeg bare synes det et så utrolig forstyrrende med den bakgrunnsmusikken når folk skal prate. Så min bønn er slå den av eller enda lavere
    Ellers supert opplegg, jeg heier på dere.
    Ps vet du om det finnes en plass i Bergen man kan ta sånne tester??
    Stor klem

Comments are closed.