egen reklame
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
I dag børstet jeg rett og slett støvet av Wonderbaggen min. Så sa we speak står denne retten og holder seg varm på kjøkkenbenken frem til vi skal spise i halv fem tiden! Alle travle familier burde ha en Wonderbag!
Dagens oppskrift er en av mine favoritter fordi:
- Alle i familien elsker den.
- Fin måte å få brukt opp litt slitne grønnsaker på.
- Ungene spiser alltid litt ekstra når den står på bordet.
- Lite oppvask
- Kjapt å lage
Til 4 personer trenger du:
Fremgangsmåte
- 4 gulrøtter
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- 1 squash
- 400 gram kylling lår fillet
- 4 dl jasminris
- 8 dl kyllingbuljong
- 2 ss Garam Masala
- 2 dl revet ost
- Frisk persille
Fremgangsmåte
- Del løk og paprika i biter. Riv gulrøtter og squash på et rivjern.
- Ha litt olje i en kjele/høy stekepanne. Brun kyllingen godt sammen med krydder og løk.
- Når kyllingen har fått fin farge tilsetter du paprika, gulrot og squash. Stek videre til grønnsakene faller sammen og slipper væske.
- Hell over ris og kyllingbuljong. La retten småkoke under lokk i 15 minutter.
- Rør i revet ost og topp med frisk persille.
Server retten akkurat som den er. Her trengs det ikke tilbehør!
Jeg filmet denne mens jeg lagde den i dag. Så deler oppskrift med film på Instagram i morgen. Hvis ikke du allerede følger meg, så finner du meg HER@
Stort SMil
Desiree