ALT I EN GRYTE | kremete kylling og ris med ekstra grønnsaker

Reklame 12. januar 2021 | Middag, Oppskrifter | Skriv kommentar

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

I dag børstet jeg rett og slett støvet av Wonderbaggen min. Så sa we speak står denne retten og holder seg varm på kjøkkenbenken frem til vi skal spise i halv fem tiden! Alle travle familier burde ha en Wonderbag!

Dagens oppskrift er en av mine favoritter fordi:

  • Alle i familien elsker den.
  • Fin måte å få brukt opp litt slitne grønnsaker på.
  • Ungene spiser alltid litt ekstra når den står på bordet.
  • Lite oppvask
  • Kjapt å lage

Til 4 personer trenger du:

Fremgangsmåte

  • 4 gulrøtter
  • 1 gul løk
  • 1 rød paprika
  • 1 squash
  • 400 gram kylling lår fillet
  • 4 dl jasminris
  • 8 dl kyllingbuljong
  • 2 ss Garam Masala
  • 2 dl revet ost
  • Frisk persille

Fremgangsmåte

  • Del løk og paprika i biter. Riv gulrøtter og squash på et rivjern.
  • Ha litt olje i en kjele/høy stekepanne. Brun kyllingen godt sammen med krydder og løk.
  • Når kyllingen har fått fin farge tilsetter du paprika, gulrot og squash. Stek videre til grønnsakene faller sammen og slipper væske.
  • Hell over ris og kyllingbuljong. La retten småkoke under lokk i 15 minutter.
  • Rør i revet ost og topp med frisk persille.

Server retten akkurat som den er. Her trengs det ikke tilbehør!

Jeg filmet denne mens jeg lagde den i dag. Så deler oppskrift med film på Instagram i morgen. Hvis ikke du allerede følger meg, så finner du meg HER@

 

Stort SMil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.