egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Denne helgen satte www.fitfocus.no rett og slett påmeldingsrekord! Og det i november måned!?
Jeg kan jo avsløre at medlemssiden min følger de samme «trendene» som treningsbransjen ellers. Altså stor pågang i januar, rett etter påske, før sommeren og på høsten 😉 Så at så mange har lyst til å være med på FIT JULEBOOTCAMP gleder meg veldig!
Første dag er i dag, men det er ikke noen felles oppstart som så dan. Du kan melde deg på når som helst, men muligheten for to uker gratis forsvinner neste søndag 🙂 Les mer HER
I dag hadde jeg rett og slett tenkt jeg skulle kicke i gang matuka med en fargerik middagsrett, som lager seg selv i ovnen.
Visste du at å spise fargerik mat er en enkel måte å oppgradere kostholdet ditt på?
Jo dypere og sterkere farge frukt og grønnsaker har, desto større er helsegevinsten♥️
Dette er fordi de sterke fargene indikerer at frukten eller grønnsaken inneholder høye nivåer av antioksidanter. Fargene Rød, orange, mørkegrønn og lilla er de sterkeste fargene du burde se etter i frukt og grønt avdelingen🌈 Så her får du en skikkelig liten vitaminbombe til middag.
Til 3 personer trenger du:
Ingredienser
- 1 kylling overlår per person
- 3 ss olje
- 300 gram tomater – gjerne forskjellige
- 4 ss grønn pesto
- 4 fedd hvitløk
- 1 sitron (saft og skall)
- 100 gram chorizopølser
Tilbehør:
- Grønn salat
- Grovt brød
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Del alle tomatene i 2 eller 4, hakk hvitløk og skrivs/skrell sitronen.
- Rør sammen olje, sitronsaft, sitronskall og hvitløk. Litt salt og pepper. Legg kyllinglårene i en form og hell over marinaden.
- Stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter.
- Ta ut formen. Pensle kyllingen med pesto. Hell over tomatene og stek videre i nye 15 minutter. Gi gjerne kyllingen litt tid under grillen helt mot slutten.
Jeg liker å toppe retten med noen friske tomater og basilikum i tillegg.
Stort Smil
Desiree