5 KG NED FØR JUL | kostplanen og treningsplanen som får deg i mål

Reklame 22. november 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame bok + nettside

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

 

Fredag kunne du se følgende overskrift på papirutgaven av Dagbladet «5kg ned før jul» – ekspertenes råd!

Nyskjerrig som jeg er plukket jeg med meg avisen. Kanskje artikkelen for en gangs skyld inneholdt noe med substans? Noe slike artikler sjeldent gjør. Men nok en gang ble jeg skuffet. For selv om råde som ikke drikk brus, dropp mat med panering, beveg deg mer så klart hjelper deg ned i vekt er det neppe noen nyhet for noen, og min erfaring er at råd som dette ikke hjelper folk ned i vekt…

Noen synes kanskje at ned i vekt før jul  er et litt rart fokus for Dagbladet å ha, men her må jeg innrømme at jeg er litt enig!

Det vil alltid komme en jul, en sommerferie, en periode med mange bursdager eller hektiske tider på jobben som gjør at du ikke klarer å prioritere en sunn livsstil.

Nøkkelen til gode, varige resultater ligger ikke i å hoppe på stadig nye dietter etter en slik periode, men å lære å balansere gode vaner, kos og hektiske perioder som en del av en sunn livsstil!

Og grunnen til dette er at jeg hvert år arrangerer FIT JULEBOOTCAMP for medlemmene på www.fitfocus.no. I fjor var kurset fult før jeg i det hele tatt hadde offentliggjort det, men nå som vi har lansert NYE fitfocus.no kan vi ta inn flere deltagere enn tidligere!

Du kan laste ned første uka gratis  HER

DU kan også delta på de  to første ukene – gratis – før du eventuelt bestemmer deg for å delta. Ved å  registrer deg HER

Hva koster det om du bestemmer deg for å delta? 99kr – uten bindingstid. 

Reklame 22. november 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (1)

Comments are closed.