MIN FOOR PREPP UKE 36 | komplett med oppskrifter

Reklame 2. september 2021 | Kosthold, kropp & helse, Oppskrifter | Skriv kommentar

Kan bestilles hos norli.no HER

 

Ny uke og ny FOOD PREPP fra MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK.

Som dere vet er ikke timelange forberedelser på kjøkkenet min greie, men med 15 minutter innsats på kjøkkenet kan jeg altså lage lunsj for 3-4 dager, frokost til hele uka og forberede en ekstra god snack/mellommåltid!

Du finner min FOOD PREPP med oppskrifter for uke 34 HER og uke 35 HER

Alle oppskrifter er hentet fra min nyeste bok, MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK!

Boka er en steg for steg guide til en sunnere, sprekere og gladere livsstil, som følger deg dag for dag i 12 uker!

  • Over 80 sunne oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kvelds.
  • Sunne søtsaker.
  • Effektive treningsprogrammer som kan trenes hvor som helst.
  • Ernæring gjort enkelt og sunn mat gjort GØY!
  • Kostplaner, treningsplaner og habit trackere.
  • Verktøyene du trenger for å gjøre de beste valgene du kan gjøre for deg i din hverdag.
  • Og en livsstilsdagbok som følger deg dag for dag,  til de vanene du ønsker å ha som en del av din sunne livsstil blir en del av deg.

 

Denne uka har jeg planlagt å spise myke havrebarer til frokost. De er perfekt å ta med seg om man trenger noe å spise på farten. Har du tid til en rolig frokost hjemme, så spis dem sammen med litt yoghurt eller frisk frukt/bær.

Til 9 barer trenger du:

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 3 dl havremel
  • 3 egg
  • 2 epler
  • 200 gram eplesyltetøy uten sukker
  • 1 ss kanel
  • Frø fra en vaniljestang
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 banan eller 2 dl frosne bær til pynt

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.
  • Riv eplene på et rivjern.
  • Ha eplene i en bolle og rør inn egg, syltetøy og krydder. Bland godt for du tilsetter det tørre.
  • Fordel røren i en smurt form. Ca. 25 x 30 cm.
  • Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  • Avkjøl og del opp i barer. Oppbevares i kjøleskapet.

 

Tapas matbokser er virkelig en av mine personlige favoritter. Det meste funker! Middagsrester, oppkuttede grønnsaker, knekkebrød, kokte egg, friske bær, ruller av ost og skinke, litt pålegg, noen nøtter, oliven, ja det er egentlig bare å bruke det du har, men jeg har bud på en skikkelig gode matboks som holder deg mett og god i en hektisk hverdag.

Nok til 2 matbokser – så gang opp til antall matbokser du ønsker. De holder seg fint i kjøleskapet i 3-5 dager.

Ingredienser

Ertehummus:

½ boks kikerter (ca. 125 gram)

200 gram frosne erter

1 ss rapsolje

1 fed hvitløk

1 ts spisscummin

Sitronsaft

Salt og pepper

 

Kyllingspyd:

2 kyllingbryst

4 grillspyd

Salt og pepper

 

Diverse grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Tin ertene og skyll kikertene god under kaldt vann. 
  • Ha erter, kikerter, hvitløk , spisscummen og olje i en bolle. Bruk en stavmikser, blender eller food prosessor til å kjøre ingrediensene til en glatt masse. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. 
  • Del kyllingbrystene i to på langs. Tre dem på grillspyd og krydre med salt og pepper. Stek dem på middels varme, ca. 3 minutter på hver side.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.