Gulrotkake sukkerfri

3 sunne gulrotkaker til frokost, snack og kos!

19. mars 2017 | Godis og kaker

Den kaka jeg blir bedt oftest om å sunnifisere, som jeg kaller det, er gulrotkake! Det skjønner jeg godt. Jeg tror kanskje det er min favorittkake også. Men siden det blir spurt om så ofte har jeg så klart gjort det flere ganger før.

Så i dag har jeg dukket ned i arkivet og funnet mine tre favoritter med smak av gulrotkake, og kan by på en søt og sunn gulrotkake bakt uten helsekostprodukter, frokost cookie med smak av gulrotkake og hjemmelagde proteinkuler.

Gulrotkake sukkerfri

Oppskrift finner du HER

Oppskrift finner du HER

Oppskrift finner du HER

Frokost cookies er noe av det beste jeg vet! Utrolig praktisk å ta med seg på farten. Disse er supergode, men kjenner at jeg leker litt med tanken om å lage noen som smaker sjokolade! Sjokolade granola er jo det beste jeg vet!

Hva tenker du?

Følg meg gjerne på Instragram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

19. mars 2017 | Godis og kaker