3 enkle grep til et mer næringsrikt kosthold!

Reklame 17. januar 2023 |

reklame Sunkost.no

 

 

Visste du at du med 3 enkle grep kan gjøre kostholdet ditt mer næringrikt og sunnere?

1. Spis mer planter

2. Spis mer fargerik mat

3. Spis mat av råvarer!

Så la meg introdusere produktet som hjelper deg med alle 3 punkter! Rawpowder!

Rawpowder er en økologisk supermatserie med bær og frysetørket pulver som inneholder alt du trenger av naturlige kilder til proteiner, vitaminer og mineraler og som er proppfulle av utsøkte råvarer med det aller beste og reneste fra naturen.

Disse pulverne er altså helt geniale for å booste næringsinnholdet i maten din, eller lage en aldri så liten fargefest på tallerkenen!

Bare se her!

Oppskriftene over finner du HER

Jeg vil gjerne starte med å gi deg et godt å tydelig eksempel på hvorfor produkter som dette enkelt kan gjøre kostholdet ditt sunnere!

Møt den varme kakaoen! Vanligvis en næringsfattig sukkerbombe, men laget med Raw Powder sin kakao er den rik på både kalsium, jern, vitamin B, magnesium og sink!

Hvorfor?

Fordi Rawpowder Kakaopulver er laget av økologiske Criollo-kakaobønner. Criollo-bønner kalles «Dronningen av kakaobønner» og er kjent for spesielt god kvalitet. I tillegg lages kakaopulveret gjennom en skånsom prosess som bevarer vitaminene og mineralene!

1 kopp Raw Powder kako:

Ingredienser

Kok opp melken og ta kjelen av platen. Visp inn kakao og kokosblomstsukker.

 

Med veldig enkle grep kan du altså øke innholdet av både fiber, proteiner, vitaminer og mineraler i maten du alt er glad i!

Akkurat nå er det tilbud på alle produktene fra Raw Powder hos Sunkost! Både butikk og nettbutikk. Du finner full oversikt over alle produktene HER.

Disse proteinpannekakene sjekker av på alle 3 punkter! Fargerike, øker inntaket ditt av planter – OG er laget av gode råvarer!

Til ca. 10 pannekaker trenger du:

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en blender og blend til en klumpfri pannekakerøre.
  • La den stå å svelle i et par minutter.
  • Stek små pannekaker på en god panne.

Blåbærpulveret er økologisk, og et helt naturlig frysetørket blåbærpulver. Med andre ord 100% naturlig. Ingen tilsetningsstoffer.Blåbærpulveret er en kilde til vitamin E, vitamin C, folat og er rikt på kostfiber Rør det ut i smoothies, lag varm blåbær latte, bruk det i røra til muffins, pannekaker og vafler!

Eller hva med å starte dagen med denne fargerike saken?

Chiagrøt med en mango matcha pure!

Slik lager du denne godsaken til en person:

Ingredienser

Rør alt sammen i et glass og sett kaldt i minst 20 minutter

Blend sammen med en stavmikser

Topp chiagrøten med pureen, friske bær og nøtter!

Matcha er rett og slett grønn te. Du finner det i flere ulike former, men min favoritt er dette pulveret fra Raw Powder. Matchapulver benyttes tradisjonelt som tedrikk blandet med varmt , men ikke kokende vann. De siste årene har flere begynt å bruke matcha i bakeverk, kalde drikker, smoothie ol.

Tilslutt må jeg dele denne nydelige dressingen med smak av ingefær og gurkemeie!

Både ingefær og grukemeie kommer ingefærfamilien. Gurkemeie er rik på smak. Gurkemeiepulveret er gurkemeie som tørkes og males uten å tape de essensielle oljene, slik at disse bevares.

Ingredienser

Blend alt sammen i en blender

Akkurat nå er det tilbud på alle produktene fra Raw Powder hos Sunkost! Både butikk og nettbutikk. Du finner full oversikt over alle produktene HER.

Og er du medlem av Sunkost sin kundeklubb er det 30% tilbud ut uke 5!

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

Reklame 17. januar 2023 |