3 eltefrie rundstykker til søndagsfrokosten

11. mars 2017 | Boller & Brød

På denne tiden i fjor hadde jeg helt dille på eltefrie rundstykker, og det dukket opp en ny oppskrift på bloggen støtt og stadig! For hva er vel bedre enn varme, luftige rundstykker med god skorpe til frokost? Lite om du spør meg. Og eltefrie rundstykker lager seg jo selv. Rør sammen ingrediensene i en bolle lørdag kveld, del opp deigen i enmer søndag morgen, rett inn i ovnen – ferdig!

I dag skal du få mine tre favoritter! Også tror jeg søren med at det kommer en ny oppskrift til uka!

 

Eltefrie rundstykker bakt med kefir og blåbær

Elterfrie rundstykker med kefir

Eltefrie speltrundstykker med gresskarfrøEltrefrie rundstykker med spelt

Eltefrie rundstykker med hjemmelaget chiasyltetøy

Elterfrie rundstykker med chiasyltetøy

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

11. mars 2017 | Boller & Brød