Eltefrie rundstykker

19. november 2016 | Boller & Brød

Eltefrie rundstykker er genialt å lage i helgen. Du rører sammen deigen før du legger deg, og morningen etter har du helt ferske rundstykker til frokstbordet på under 15 minutter. Hvis ikke alle blir spist opp har du også et nydelig tilskudd til mandagens matbokser.

Oppskriften kan enkelt varieres med det du har av mel, nøtter og frø. Så lenge forholdene er like er det bare å leke seg på kjøkkenet. 

 


Til 6 stykker trenger du:

 

1/4 del pakke gjær

1 ts salt

3 dl
kaldt

vann

 

1 dl havregryn

2 never valgfrie frø og nøtter.

(Jeg brukte linfrø og chiafrø)

4-5 dl mel

(Jeg brukte 1 dl siktet rug, 1 dl siktet spelt og resten fibramel.)

 


Trinn 1:

Alt blandes og settes i kjøleskapet over natten.

Gjerne med plast over, men stikk noen hull i plasten.

 


Trinn 2:

Del deigen opp i 6 emner.

Stekes på 250 grader i 10 min.

Syltetøyet er laget av 350 gram frosne jordbær, 1 ss sukrin og 1 ss chiafrø.

Alt er bare most med en stavmikser.

Som et lite piff blandet jeg litt frisk mynte.

 

Oppbevares i kjøleskapet.

Anbefales virkelig!


Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree


19. november 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (7)

  1. Ser helt fantastisk godt ut! Dette skal jeg absolutt prøve til uken 🙂 Tusen takk for oppskrift!

Comments are closed.