egen reklame
Over 100 sunne sommer oppskrifter og treningsøkter HER
Jeg har fått en ny favoritt frokost. Kanskje ikke til de travleste morningene, men helt klart til helger og snart – sommerferie! Altså de tar ikke lang tid å lage, men røra blir best om den får svelle i 10 små minutter, også må de jo stekes da. Og jeg vet ikke med deg, men det rekker ikke jeg mandag morgen 😉
Så lov meg å teste disse første morning med hvilepuls!
Til 2 personer:
Ingredienser
- 1 dl gresk yoghurt – gjerne med vaniljesmak
- 1 dl valgfri melk/plantemelk
- 1 egg
- 1 ss søtning
- 1 ts vaniljepulver eller noen dråper vanilje essens
- 2 dl havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 2 nektariner
- 1 neve frosne bringebær
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene med unntak av frukt og bær i en blender og blend til en glatt røre.
- La røra stå og svelle i 10 minutter mens du deler opp fersken i biter. Ha et par spise skjeer med vann i bunn av en kjele. Varm opp til middels varme. Ha opp i de frosne bærene og fersken bitene. Varm opp i et par minutter.
- Stek pannekakene i litt olje.
- Server pannekakene toppet med fersken og bringebær.
Jeg gikk tom for nektariner da jeg skulle lage disse til bloggen, så jeg bruke bringebær og jordbær i stede.
Ble kjempe godt!
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree