YOGHURTBAGELS | uten heving og kun 4 ingredienser

Reklame 13. juli 2020 | Boller & Brød

egenreklame

Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris.

 

Så, hvis du ikke leste lørdagens innlegg om TurCookies HER kan jeg jo informere om at jeg de neste to ukene deler jeg en favorittoppskrift fra hver kapittel i  DESIREE´s SUNNE MATPAKKE BOK. Første kapittel ut var SØTE SNACKS OG SMARTE MELLOMMÅLTIDER. 

I dag vil jeg dele en oppskrift fra kapittelet som heter MED PÅLEGG PÅ.

Kapittelet inneholder 20 oppskrifter på alternativer til brød som proteinknekkebrød, magevennlige wraps, proteinbrød og proteinrundstykker. I tillegg får du flere oppskrifter på hjemmelaget pålegg og en stor oversikt over smarte påleggsvalg fra butikken.

Stort pluss for mange er det nok at du her får varianter av proteinbrød/rundstykker uten melk og egg – også!

Men i dag er det altså min personlige favoritt fra dette kapittelet! Disse bagelsene, som du lager av kun 4 ingredienser – på 1-2-3

Til 5 bagels trenger du:

Ingredienser

  • 4 dl gresk yoghurt
  • 4 dl havremel
  • 1 ss bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • Frø til pynt

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.
  • Rør sammen alle ingrediensene.
  • Ha litt vann på hendene og form fem bagels
  • Pensle med vann og strø over frø.
  • Legg dem på et stekebrett og stek midt i ovnen i 20-25 minutter

Matpakkeboka kan  forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris.

Lørdag reiser jeg grytidlig mot Lampeland for å løpe halvmaraton på Blefjell. Tenker at det da passer bra å dele en oppskrift fra kapittelet som heter FROKOST I FARTA – for matpakker handler jo ikke bare om lunsj 😉

 

Reklame 13. juli 2020 | Boller & Brød