X-mas Cirkuit

24. desember 2015 | Trening
/toppbilde er funnet på googel/

 

 

At mer mat gir mer overskudd, så lenge man passer på å bruke overskudet, er min juleferie så langt et godt eksempel på!

Jag har ikke jogget en hel joggetur på flere måneder! Det nærmeste jeg har kommet har hvert noen intervaller i bakke eller trapp. Ellers har det kun hvert alternativ kondisjontrening på elipcemaskin eller spinningsykkel. Men med pepperkakemotor er det det meste mulig! Og etter frokost i dag la jeg ut på det som skulle være en rolig joggetur på 5 km.

Så jogget jeg meg litt bort, så gikk mobilen tom for strøm, men 7 kilometer senere sto jeg i stua igjen på 38 minutter. Det som kanskje overrasket meg mer enn tiden var at jeg knapt nok var svett på ryggen og at jeg ikke hadde noen særlig puls, det hadde hvert en rolig tur!

Tror jeg skal beynne å spise pepperkaker før hver joggetur 😉

 

Jeg titter egentlig bare innom før å ønske dere alle en god jul, og dele et siste treningstips før jeg pakker vekk sosiale medier for i dag.

På jobben har vi en veldig populær saltime kalt X-cirkuit. En herlig sirkeltime som kombinerer to og to øvelser.

Jeg har laget en slik økt til dere, uten utstyr, perfekt til hjemme eller utetrening i julen.

– To og to øvelser jobbes sammen.

-30 sekunder på øvelse 1, 30 sekunder på øvelse 2.

– Hvert sett jobbes 2 ganger før du går videre til neste sett.

– Hele sirkelen utføres 2 ganger.

 


  1. Start med å løpe på stedet i 30 sekunder, gjerne med høye knær.

  2. 30 sekunder knebøy


 


  1. Utfall bakover med kneløft, 30 sekunder på et ben

  2. Ormen

  3. Utfall bakover med kneløft, 30 sekunder på motsatt ben

  4. 30 sekunder ormen


  1. 30 sekunder push ups

  2. 30 sekunder planke med Jacks


  1. 30 sekunder Burpees

  2. Sitt på huk i 30 sekunder
Vil du stemme på meg som årets Helse/Treningsblogg kan du gjøre det
HER


Ønsker deg en magisk juleaften.


Smil


Desiree


24. desember 2015 | Trening