Whipped cream; Fettfri og proteinrik.

7. mai 2015 | Godis og kaker

Vilde har offisielt fått ny favoritt kveldsmat.

 

Noen av dere vet kanskje at datteren min fikk diagnosen Diabetes 1 i januar. Enn så lenge setter hun insulinsprøyter ved hvert måltid. 

Jeg tror ikke det er noe noen  ville satt pris på, men for en syvåring er dette en stor utfordring. Spøryter eller ei så er det en stor, STOR fordel for henne å spise mat som krever at vi setter små doser insulin. Og dette er noe jeg bruker mye tid på.

Denne kreasjonen får dere derfor takke Vilde for. Den ble funnet opp til ei lita jente som savnet fruktsalat med sukkersøt krem.

 

Til 5 dl krem trenger du

2 eggehviter

1 ts sukringold

1 knipe vaniljepulvet

 

Piskes stivt med miksmaster

Ikke noe fett, masse proteiner og kun 40 kalorier i hele porsjonen!

 

Fruktsalaten fortjener faktisk litt oppmerksomhet den også!

Blåbær, bringebær, mango og avokado. Det er en uslåelig kombinasjon.

 

Nammis 🙂

 

Og forresten! Jeg har fått meg SNAP! desireeandersen er navnet. Kjempe gøy å få snap fra både treningsøkter og sunne oppskrifter in the making!

Men jeg er VELDIG ny på dette og føler lissom at jeg burde svare når dere sender meg alt dette! Er det «skikken»? 

 

Stort Smil

 

Desiree

 


#sukkerfri


#fettfattig


#laktosefri


#glutenfri


#proteinkrem


#proteinfluff


#sunkost


#lchf


#lavkarbo


#fruktsalat


7. mai 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (12)

  1. Du er kjempeflink, og all din kunnskap vil lille Vilde nyte godt av:-). Hun er heldig som har deg til mamma:-). Har et barnebarn på snart 7år som fikk samme diagnose da hun var 18 mnd. Hun er også heldig som har foreldre som er opptatt av et sunt kosthold, en mamma som er kokk og en pappa som hjelper til å telle karbohydrater.Jeg heier på dere, Stå på!Klem fra nord:-)

  2. Jeg tror du kommer til å «slite» litt med å svare alle etterhvert du som er blogger! 🙂 Bloggere lager snap for å følges, ikke nødvendigvis for å svare. Selv blant venner er ikke skikken å måtte svare hver gang 😉 De største bloggerne lager jo snapchat kun for at folk skal få være med i hverdagen, og selv om du ikke er størst (men allikevel ganske stor) tror jeg ikke det forventes at du svarer på alt. Selv om det jo er hyggelig med svar en gang i ny og ne! 😉 Flott salat btw, må prøves! 😀

  3. Tanita: Takk for råd 🙂 Jeg er ikke vant med sånn enveiskommunikasjon 😉

  4. Det så utrolig godt ut! Har Diabetes type 1 selv, og skal definitivt prøve denne type krem da jeg ikke er så fan av den høye blodsukkerstigningen av vanlig krem 🙂

  5. Hei! Vet du hvordan denne evt er å bruke som krem på kakao? Er den like god som fløte krem, eller blir den til eggehvite klumper (alla marengs) i den varme kakaoen? Har sååå lyst på sukkefri kakao (lettmelk, sukrin og kakaopulver) så savner jeg virkelig den kremen på toppen 😉

Comments are closed.