Vi nærmer oss den tiden av året!
Hvilken tid?
Grilltid!
Grillmat kan faktisk være veldig sunn, hvis man styrer unna grillskiver, pølser, hvitløksbagetter og fete salater….
Denne friske saken er mitt bud på en «potetsalat» med mindre fett, kalorier og mindre karbohydrater.
Og om du ikke skulle bry deg om den slags ville jeg allikevel gitt den et forsøk.
Jeg mener- bare se på den!
Du trenger:
1 blomkålhode
100 g frosne erter
5 redikker
3 dl ekstra lett rømme
4 ss sylteagurk
1 ss sitron
1 -2 ss sterk sennep
0,5 ts sukker
1 knipe salt
Start med dressingen.
Hakk sylteagurk og miks alt.
Kutt blomkålen opp i små buketter.
Det stemmer, ingen koking, dette går unna!
Miks inn dressingen og topp med erter og skivede redikker.
Vi hadde også litt vårløk som fikk bli med på toppen, men det var mer for bildes skyld.
Får litt sommerfølelse av å se på den gjør du ikke?
– Desiree
Comments are closed.