Wannabe potetsalat.

7. april 2015 | Middag

Vi nærmer oss den tiden av året!

Hvilken tid?

Grilltid!

 

Grillmat kan faktisk være veldig sunn, hvis man styrer unna grillskiver, pølser, hvitløksbagetter og fete salater….

 

Denne friske saken er mitt bud på en «potetsalat» med mindre fett, kalorier og mindre karbohydrater.

Og om du ikke skulle bry deg om den slags ville jeg allikevel gitt den et forsøk.

Jeg mener- bare se på den!

Du trenger:

 

1 blomkålhode

100 g frosne erter

5 redikker

 

3 dl ekstra lett rømme

4 ss sylteagurk

1 ss sitron

1 -2 ss sterk sennep

0,5 ts sukker

1 knipe salt

Start med dressingen.

Hakk sylteagurk og miks alt.

 

Kutt blomkålen opp i små buketter.

Det stemmer, ingen koking, dette går unna!

 

Miks inn dressingen og topp med erter og skivede redikker.

Vi hadde også litt vårløk som fikk bli med på toppen, men det var mer for bildes skyld.

Får litt sommerfølelse av å se på den gjør du ikke?

 

– Desiree


7. april 2015 | Middag

Kommentarer (20)

  1. heisann. Utrolig bra opplegg. Var virkelig fornøyd med forrige uke og denne uka ser like bra ut. Dette er noe jeg klarer å følge. Lurer bare på hva jeg skal gjøre med resten av wannabe potetsalaten etter jeg har spist 3 ss? Kan jeg bruke den som tilbehør til en middag samme dag?

  2. Anett: du skal spise det til lunsj i 3 dager 🙂 tror ikke der blir noe igjen 😉

  3. Hvis jeg lager den wannabe potetsalaten på mandag, vil den holde seg helt til lørdag i kjøleskap?

  4. Mmmmmm ser supert ut! Jeg har laget «wanne be» potetsalat hvor jeg bytter ut potet med kokt sellerirot – fantastisk godt!Linda

  5. Kjempe god wannabe potetsalat!! Min blei litt vell tynn, men med masse god smak. Denne blir en hit her!

  6. Hei. Hva er en normalporsjon? det er mitt problem at jeg antageligvis tar for store porsjoner, så om du kunne ha sagt enten gram eller om porsjonen skal holde til 3 lunsjer f.eks?

  7. Hei! hva menes egentlig med 100 g protein til dette lunsj måltidet? kjøtt? hihi 🙂

Comments are closed.