Mer volum uten å skade håret – 2 tips

20. mars 2017 | Livsstil

Dere som har lest bloggen min en stund nå vet at mitt lille hårprosjekt har pågått i noen år nå. Lang historie kort så mistet jeg en del hår i en periode hvor jeg var syk, ihjelbleking og varmebehandlig gjorde situasjonen ikke bedre -jeg klipte meg tilslutt helt guttekort, og har siden jobbet ganske så hardt for å få håret mitt tilbake i god form.

I dette innlegget delte jeg hva jeg har gjort for å få sunt og sterkt hår igjen. I etterkant kom det en del spørsmål. Blant annet om hvordan jeg som trener så mye klarer meg med en til to hårvasker i uka, og hvordan jeg styler håret mitt når jeg ikke varmebehandler det.

I dag får du egentlig svar på begge disse to tingene!

For min beste venn på badet, det jeg bare ikke kan leve uten er tørrshampoo! Ikke bare holder den håret fresht mellom hårvasker, den gir også volum!

Fra dette:

Spray ved røttene og masser lett.

Til dette:

Tips nummer to krever ikke noen produkter overholde! Bare ta tak i luggen din, og flytt den over skillen din!

Tataaaaa! Mer avansert enn dette blir jeg sjeldent på håret!

Stort Smil

Desiree

20. mars 2017 | Livsstil