Vlogg; Vildes sunne snackcookies med sjokolade og valnøtter

25. februar 2017 | Godis og kaker

Denne uka har det vært vinterferie, og Vilde har stort sett vært sammen med meg uka igjennom. I går tok jeg meg fri og dro på Sverigetur etter hennes ønske, og i helgen venter skibakken. Men sånn utover det har vi hatt en litt sløv vinterferie. Noen ganger er det faktisk deilig med et par dager hvor det ikke skjer så mye, også når man et åtte år.

Da jeg var ferdig med å jobbe i går og hadde ryddet kjøkkenet for tredje gang den dagen kom Vilde å lurte på om hun kunne få bake. Hvis hun bare fikk en oppskrift hun kunne følge. Joooooo, det kunne hun vel.

Vi fant frem en oppskrift og det hun trengte og jeg tenkte at det var det.

– Kan vi filme det mamma? Og lage en sånn bloggfilm?

HJELP! Jeg må innrømme at jeg ikke så den komme! Vilde har laget mat til bloggen før, og et par bilder av henne finner du i arkivet, men min familie og livet mitt er jo ikke noe jeg «bruker» mye her inne. Jeg startet med å holde kamerater for hånd, for jeg trodde helt ærlig at hun ikke ville gjennomføre det, men etterhvert innså jeg at hun syntes dette var gøy! Så vi lagde en ordentlig film av det!

Vildes sunne snackcookies – av kun 4 naturlige ingredienser!

 

 

Jeg synes jeg der det!

-Hva gjorde du i vinterferien da Vilde?

-Jeg lagde Youtubevideo med mamma.

HJELP!

25. februar 2017 | Godis og kaker