VLOG#1 Hva spiser jeg på en dag + bli med på trening

9. desember 2018 | Livsstil, Video

Så fersk er jeg på dette at jeg ikke klarer å finne ut om vlog skrives med en eller to g er 😉 Jeg lovet at jeg skulle legge ut resultatet – uansett hva jeg selv syntes om det.

Jeg ser allerede hva og hvordan dette kunne vært gjort bedre, men så er jo det store spørsmålet – Vil du ha mer innhold som dette?

I så fall – legg igjen en kommentar, abonner gjerne på Youtube kanalen min HER eller gi filmen en tommel opp!

Stort Smil

Desiree

9. desember 2018 | Livsstil, Video

Kommentarer (7)

  1. Dette var veldig bra Ja til mer av dette fremover. Likte veldig godt at du hadde slike bobler eller vindu hvor du skrev inn det viktigste (lett å screenshoote og få med seg) og at du viser hvor lett det faktisk er å lage sunn mat. Tar jo ikke lang tid og det er jo sinnsykt godt. Stå på

  2. Hei. Jeg synes det virket som lite mat på en hel dag. Ingen mellommåltider eller kvelds? Jeg tror jeg hadde blitt skrubbsulten på dette, særlig hvis jeg i tillegg hadde trent den dagen? Synes også det virker lenge å gå fra lunsj (forutsatt at du spiser lunsj til «vanlig» tid, midt på dagen) og til middag etter at minsten har lagt seg? Hvordan klarer du så mange timer uten mat? Ellers ja takk til gode tips.

Comments are closed.