VITAMIN C APPELSIN SMOOTHIE | rik på fiber og proteiner

Reklame 23. oktober 2020 | Smoothies & Juice

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Jo, så har jeg altså bestemt meg for å prøve å skrive ned noen av alle disse smoothiene jeg lager på slump. Hvertfall de jeg støtt og stadig lager om igjen!

Denne er en stor favoritt. Ikke bare hos meg, men også hos H – 2,5 år. Den er rik på vitamin C, noe som absolutt ikke er så dumt på denne tiden av året. Som proteinkilde har jeg brukt hvite bønner. Jeg vet du blir skeptisk når du leser det, don´t be!

Hvit bønner tilfører ikke noen smak i denne smoothiene, men pass på å skylle de godt før du har dem i bleneren.

De er rike på proteiner og fiber, og gjør smoothiene litt mer fyldig!

Til 2 smoothies trenger du:

Ingredienser

  • 1 boks hvite bønner
  • 2 appelsiner
  • 3 dl frossen mango
  • 1 dl yoghurt naturelle
  • Vann til ønsket konsisten

Jeg pleier å ha yoghurt og appsiner i bunn av blenderen.

Når du får litt væske rundt knivbladene går blendingen ofte lettere. Jeg bleder dette sammen først, før jeg har opp i bønner og mango. Når dette så en blendet sammen justerer jeg fylden på smoothien med litt vann.  Skal den drikkes liker jeg  at den er litt mer flytende enn hvis jeg skal ha den i en bolle.

 

I glass eller bolle har ingenting å si. Nyt din smoothie slik du best liker den!

Dagens smoothie er toppet med revet kokos, bipoller, frosne bringebær og litt appelsin.

 

Stort Smil

Desiree

 

APPLE HER GOOGLE HER

Reklame 23. oktober 2020 | Smoothies & Juice