VISSTE DU DETTE OM SOLING OG RYNKER?!

26. august 2018 | Beautytalk, Kropp

reklame: i samarbeid med Oslo Skin Lab®

Jeg må få lov til å si at jeg syntes litt synd på meg selv både i vinter og denne sommeren! Først så går jeg høygravid den første vinteren det har vært skiføre her nede i Vestfold på årevis! Og så er jeg spebarns mamma den varmeste sommeren som har vært i Norge på flere ti år. Jeg har med andre ord sittet mest i skyggen og sett på sola denne sommeren 😉

Ikke helt som jeg er vant med med andre ord!

Ei litta #throwback til sist sommer!

Som folk flest er jeg glad i å nyte sola når den først er der, men jeg er også veldig klar over fordelene og ulempene ved å oppholde seg mye i sol og varme.

Personlig kan jeg si at det skjedde noe når jeg rundet 25 og ennå mer når jeg rundet 30!

Plutselig opplevde jeg at huden fort ble tørr og at linjer rundt øynene og munnen ble mye mer synlig når jeg var mye ute i pent vær. Og etterhvert opplevde jeg også at det ikke var nok å pleie huden med masse fuktighet i etterkant. Linjene som jeg så pent kaller det ble værende!

De fleste av oss begynner etterhvert å bli godt opplyste om sol, soling, solskader, viktigheten av solkrem, osv. Men de færreste av oss er klar over at disse små linjene som kommer på grunn av mye tid i solen er et resultat av at solen hemmer vår naturlige produksjon av proteinet kollagen!

Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen og det bygger opp vev som hud, ledd, bein og brusk. Faktisk består 30% av kroppen din av kollagen, og huden din består av ca. 70%. Etterhvert som vi eldres produserer vi mindre kollagen selv. Og solen hemmer altså denne produksjonen yttligere. Noe som blant annet fører til rynker.

Heldigvis finnes det en løsning!

Du kan nemlig tilføre kroppen ekstra kollagen! Det finnes flere varianter på markede, men om du skal bruke kollagen som et tilskudd for hudpleie er det viktig at du bruker et som er laget til nettopp dette. Det finnes nemlig flere forskjellige typer som alle har forskjellig bruksområder.

The Solution er et produkt laget for å bekjempe rynker. Her er kollagenet brutt ned til peptider, noe som er helt nødvendig for at kollagenet skal kunne tas opp i tarmen og huden kunne nyttegjøre seg av tilskuddet!

Pulveret kommer i små poser med daglig dose, og det kan røres ut i både varme og kalde drikker.

Studier gjort på The Solution™ kollagen viser at du ved daglig inntak redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers bruk.  

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre det i ansiktet, er at man her tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å støtte hudens elastisitet og spenst – ikke bare ansiktet. Og på den måten kan man også forebygge cellulitter!

Kollagen har fått mye oppmerksomhet de siste årene på grunn av de mange dokumenterte effektene. Jeg får alltid masse spørsmål fra dere når jeg skriver om kollagen, så denne gangen legger jeg ved link til utfyldende informasjon og ikke mist forskning! Du som vil kan lese mer The Solution

Til deg som har lyst til å teste har jeg et hyggelig tilbud. Akkurat nå 65% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER .  En vennlig advarsel! Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

26. august 2018 | Beautytalk, Kropp